Panelen van Meister

Maandag 08 maart 2021

Meisterwerke brengt onder het merk Meister niet alleen innovatieve harde vloerbedekkingen op de markt, ook panelen maken deel uit van het assortiment en ook die zijn 100% Made in Germany.
Panelen van Meister
Panelen van Meister Panelen van Meister Panelen van Meister

Nu breidt Meisterwerke zijn portfolio uit met talrijke nieuwe producten op gebied van wand- en plafondvormgeving. Daarbij geldt altijd dat functionaliteit met stijlvolle en moderne looks bijeenkomt, want: bekleden is verleden tijd!

 

De nieuwe collectie MeisterPanels.style SP 800 met vilt biedt echte meerwaarde voor de afnemer. Het akoestiekpaneel absorbeert 35% van het geluid in de ruimte (absorptieklasse D volgens DIN EN 11654) en zorgt zo voor een aangename sfeer, vooral in moderne woonomgevingen waar maar weinig gordijnen en ander textiel te vinden zijn. Om volledig van dit geluiddempende effect te profiteren, volstaat het al een gedeelte van de wand of het plafond van deze panelen te voorzien.

 

MeisterPanels.style is beschikbaar in vijf moderne kleuren – voor een perfect totaalplaatje wordt elke kleur aangevuld met een bijpassende viltlijst (hoek-afdeklijst en afdeklijst).  Ook op gebied van duurzaamheid doet de SP 800 het goed. Het oppervlak met veganistisch vilt bestaat uit gerecycled materiaal (100% bij de grijstinten; 50% bij olijf en terrabruin) en kan na gebruik zelf ook weer compleet gerecycled worden.

 

De collectie MeisterPanels.craft EP 500 staan voor een authentieke en individuele wand- en plafondvormgeving met echt houtfineer. Er ontstaat een stoer, ambachtelijk karakter dankzij twee sprekende, bijzonder diep gedrukte structuren ("Industrial Wood" en "Vintage"). De panelen hebben een handzaam formaat van 700 x 160 mm en kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Zo zijn ze geschikt voor een klein oppervlak als highlight, maar ook voor een complete wand of plafond. Door het compacte formaat kunnen de afzonderlijke panelen niet alleen gemakkelijk worden behandeld, maar brengen ze ook een rijk kleurenspel en daarmee veel afwisseling in de ruimte.

 

Er is nog veel meer te vertellen over deze nieuwe panelen van Meisterwerke en ook over de collectie terra. Lees hierover meer in dit artikel. De panelen van Meister worden gedistribueerd door groothandel De Eik.Links

www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, panelen, geluidsreductie, duurzaam, vilt, fineerpanelen, #deeik, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden