Onzichtbare look meubelen

Donderdag 23 februari 2023

Om een tafel of ander meubelstuk in huis de 'invisible look' te geven, introduceert Woca Nederland een nieuw product: 'De Woca Invisible Lak Box'.
Onzichtbare look meubelen

Woca staat in Nederland vooral bekend als leverancier van olie en zeep voor hout, dus waarom komen we nu met een lak? Henk Laverman, directeur van Woca Nederland, licht toe: ‘We hadden al een complete box in negen verschillende kleuren voor het oliën van een tafelblad of ander klein meubelstuk: de Diamond Oil Active box. Met de Woca Invisible Lak box kunnen consumenten nu ook kiezen voor een lak, waarbij het hout krachtig beschermd is én er onbehandeld uit blijft zien.'

 

De Invisible 2K Lak is een hoogwaardige, ultramatte lak op waterbasis die speciaal ontwikkeld is om de pas geschuurde, onbehandelde uitstraling van hout te behouden. Het polyurethaan bindmiddel maakt de lak sterk en krasvast. De toegevoegde verharder is isocyanaat-vrij, wat zorgt voor een schone en veilige werkomgeving. Extra pluspunt van de harder is dat gemengde lak de volgende dag opnieuw gebruikt kan worden. Dit maakt het product zuinig en efficiënt in gebruik.

 

De complete box bevat alle onderdelen die nodig zijn om het lakken zo soepel mogelijk te laten verlopen, namelijk: Een liter van deze lak, de schone verharder, witmiddel, een lakrollertje, een schuurpad en een duidelijke instructie met foto’s. Om het nog overzichtelijker te maken wordt in een eenvoudig op te vragen instructiefilm stap-voor-stap uitgelegd hoe je een eerder behandeld tafelblad schuurt en vervolgens 'Invisible' lakt.Links

www.woca.nl

Tags

nieuws, interieur, meubel, hout, lakken, onzichtbaar, isocyanaat, zeep, directeur, krasvast, polyurethaan, bindmiddel, verharder, witmiddel, lakroller, box, efficient, #invisiblelak, #woca

Gerelateerd nieuws
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Nieuws van Johanson Design
De Zweedse meubelfabrikant Johanson Design introduceert dit jaar opnieuw een scala aan nieuwe producten. Interieurjournaal deelt een greep uit de noviteiten.
lees verder
 
Kiss Lounge Chair door Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden