One World ook Raw Materials

Maandag 29 april 2019

De Amsterdamse groothandel One World Interiors uit Amsterdam wordt 'rebranded' tot Raw Materials Amsterdam en krijgt dus dezelfde naam als haar woonwinkel.
One World ook Raw Materials

Raw Materials bestond reeds als een Amsterdamse woonwinkel. Eigenaren zijn de broers Erik en Niels Beemsterboer die tevens eigenaren van de groothandel One World Interiors zijn. Ook de groothandel gaat binnenkort dus Raw Materials heten.

Woonwinkel Raw Materials was in 2017 volgens de Britse retail agency Visual Thinking nog geselecteerd als een van de twaalf beste visuele winkels 2016 wereldwijd.


Raw Materials voert - net als de groothandel - mooie, oude, ruw objecten en materialen en staat vol met trendy merken, vintage en unieke items gevonden in verlaten fabrieken, aangespoelde schepen, lokale vintagemarkten of andere plekken. De spullen worden gerestaureerd, recycled of re-designed.Links

www.oneworldinteriors.nl
www.rawmaterials.nl

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, retail, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, samenwerking, rebrand, #rawmaterials, #visualthinking, #oneworldinteriors

Gerelateerd nieuws
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
 
Hemelse verlichting bij Ilfari
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlě. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden