Object Rotterdam in juli

Dinsdag 16 maart 2021

Designbeurs Object kijkt vooruit en vindt van donderdag 1 tot en met 4 zondag juli 2021 opnieuw plaats in het Haka-gebouw. Deze negende editie duurt maar liefst vier dagen lang.
Object Rotterdam in juli

Het Haka-gebouw is toch opnieuw beschikbaar gesteld door Dudok Groep, de Dordtse vastgoedontwikkelaar die het rijksmonument ontwikkelt tot bruisend bedrijfsverzamelgebouw. Het monumentale pand biedt alle ruimte om op veilige afstand de uitgebreide selectie aan design te bewonderen. Daarbij is er extra aandacht voor jong talent dat zich niet eerder heeft kunnen presenteren.

 

Object is een pop-up platform voor eigentijds design. Directeur en curator Anne van der Zwaag selecteert elke editie opvallende ontwerpen op het grensgebied van product, meubels, mode, sieraden, grafisch ontwerp en architectuur - van zowel gevestigde namen Simone Post, Wild Animals, Jonne Stout (zie foto) en Bas Kosters als aanstormende designers Athena Gronti en Julia Lok. Hierbij is veel oog voor innovatief materiaalgebruik en bijzondere kleurcombinaties. Alle ontwerpen zijn (vaak voor een klein bedrag) te koop en de makers zijn aanwezig om hun werk ter plekke toe te lichten.

 

Van der Zwaag voelt het als haar plicht richting het culturele veld om er alles aan te doen om de beurs doorgang te laten vinden, op het moment dat dit verantwoord is. Daarom is weer voor het Haka-gebouw gekozen. Met 7.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte vormen de grote ruimtes van het Rotterdamse gebouw een uitermate geschikte locatie om op afstand rond te kijken. Ook zijn de openingstijden verruimd (open vanaf 10 i.p.v. 11 uur), om zo voldoende mensen de gelegenheid te geven op verantwoorde manier te komen kijken. Bezoekers kunnen online reserveren, zodat goed ingespeeld kan worden op de dan geldende richtlijnen.

 

Object Rotterdam 2021 | Haka-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam

Donderdag 1 tot en met zondag 4 juli 2021 | 10.00-19.00 uur

Tickets: volwassenen € 15, kinderen tot 12 jaar gratis.Links

www.artrotterdamweek.com
www.objectrotterdam.com
www.jonnestout.com

Tags

nieuws, interieur, woon, wonen, inrichting, design, ontwerp, architectuur, kunst, mode, woonaccessoire, stof, beurs, event, tentoonstelling, show, #hakagebouw, @objectrotterdam, #objectrotterdam, #artrotterdamweek, #simonepost, #wildanimals, #jonnestout, #baskosters, #athenagronti, #julialok

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden