Vernieuwing Budget Home Store

Maandag 15 maart 2021

Budget Home Store wil hét betaalbare woonwarenhuis van Nederland zijn. Deze landelijke woonformule timmert succesvol aan de weg. Het winkelconcept is onlangs vernieuwd en het aantal vestigingen uitgebreid.
Vernieuwing Budget Home Store
Vernieuwing Budget Home Store Vernieuwing Budget Home Store Vernieuwing Budget Home Store

Budget Home Store wil hét betaalbare woonwarenhuis van Nederland zijn. Het assortiment woninginrichting is breed en biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Afgelopen jaren heeft deze 'Discount Plus'-formule haar succes bewezen. Een bredere, trendgevoelige groep consumenten voelt zich aangetrokken tot Budget Home Store. Daarnaast is de omzet volgens het bedrijf sterk gegroeid en er zijn nieuwe winkels geopend in Apeldoorn en Almelo. De bestaande woonwarenhuizen in Sneek en Opende zijn het afgelopen jaar omgebouwd naar het nieuwe concept.

 

In het vernieuwde winkelconcept zijn de routing, de presentatie en het assortiment aangepast. De routing is dynamischer en de collectie smaakmakender geworden. In de presentatie hebben sfeerbeleving en een vrouwelijke touch een grotere rol gekregen middels afgestylde Homes', verspreid door de winkel.

 

Bij de entree valt direct het framewerk van een groot huis op. Hierin worden de verschillende productgroepen via signing uitgelicht en wordt een overzicht gegeven van de actuele acties, kortingen, noviteiten én wordt de collectie van een lopende campagne fysiek gepresenteerd.

 

Door de winkel heen zijn nieuw ingerichte ‘Homes’ leidend in de presentatie. Deze compleet aangeklede huiskamers dienen als highlight van de winkelbeleving, daar waar de omliggende woon- en eetkamersettings juist ingetogen gepresenteerd worden. Daarnaast zijn er verspreid door de winkel themapleinen te vinden, zoals een eettafelplein en een bankenplein.

 

De Budget Home Store in Sneek is afgelopen jaar als eerste vernieuwd. Na een verhuizing binnen dezelfde woonboulevard is de winkel vergroot naar 2.000 m2 en volgens het nieuwe concept ingericht. Daarna is ook de vestiging in Opende compleet verbouwd naar de nieuwe standaard.

 

Met het openen van de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Almelo zijn er nu vier vestigingen volgens het nieuwe concept en heeft Budget Home Store het aantal winkels uitgebreid naar zestien vestigingen. De verwachting is dat het aantal vestigingen in de toekomst gestaag verder groeit.

 

Budget Home Store is een van de concepten van VME Retail.Links

www.budgethomestore.nl
www.vmeretail.nl

Tags

woonwarenhuis, discount, meubelen, slapen, XXL, routing, winkelconcept, vrouwelijk, styling, signing, winkelpresentatie, #budgethomestore, #vme, #vmeretail, #vmenederland

Gerelateerd nieuws
Voorjaarscollectie van Auping
Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. De overtrekken-collectie bevat ook veel grafische dessins, vooral trepen en blokken.
lees verder
100% natuurlijk en handgemaakt
Lunar matrassen introduceert 100% duurzame, comfortabele die beschikbaar zijn voor iedereen. Met echt Engels vakmanschap worden matrassen CO2-neutraal geproduceerd.
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden