Nog flexibeler met Nextrade app

Zaterdag 05 september 2020

Nextrade, de digitale B2B-marktplaats voor leveranciers en retailers in de home & living sector, blijft groeien. In het najaar komt een gratis app beschikbaar, waarmee bestellen nog makkelijker moet worden.
Nog flexibeler met Nextrade app

Meer dan een jaar geleden werd Nextrade door Messe Frankfurt en Nmedia gelanceerd als online B2B-marktplaats in de home & living-branche. Al snel trok Nextrade volgens de Duitse bedrijven een groot aantal deelnemende leveranciers en retailers, zowel nationaal als internationaal.

 

Dit najaar lanceert Nextrade een app, die zowel het bestellen ter plaatse op beurzen als het nabestellen in Home & Living branche nog flexibeler moet maken. De app is gratis te downloaden en voor retailers is ook het gebruik van de marktplaats gratis. Zij kunnen dankzij de app direct op de beurs de nieuwste producten bestellen, terwijl keurig afstand gehouden wordt. Ook ontvangen zij al het beeld- en productmateriaal - in precies het juiste formaat.

 

De Nextrade app dient ook als verlengde toonbank tijdens het verkoopgesprek in de winkel. Wanneer klanten om alternatieve kleuren of productvarianten vragen, is een tablet of smartphone alles wat winkeleigenaren nodig hebben om de productbeschikbaarheid in realtime te controleren. Dankzij de dropshipping-functie kunnen retailers de gevraagde producten ook rechtstreeks vanuit het magazijn van de leverancier aan hun eindklanten laten leveren.

 

Nextrade is overigens niet het enige digitale orderplatform in onze markt. Showup startte eind 2019 een samenwerking met Orderchamp. Op dit platform zijn ook aanbieders in de categorie Home & Living te vinden, maar vooral veel (woon)accessoires.

 Links

www.tendence.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.nextrade.market
www.orderchamp.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, #tendence20, #tendence19, #tendence, #messefrankfurt, #nexttrade, #nextrademarket, #showup, #orderchamp,

Gerelateerd nieuws
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
Ludo Campman naar Housing Heroes
Start up Housing Heroes meldt dat het bedrijf Ludo Campman heeft aangetrokken. Deze bekende naam in de branche wordt verantwoordelijk wordt voor de verdere ontwikkeling van de woninginrichting.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden