Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt

Donderdag 11 mei 2023

Belysse introduceert via ITC nieuwe producten en concepten op het gebied van zachte vloerbedekking.
Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt
Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt

Op basis van comfort en esthetiek introduceert ITC nieuwe residentiële producten en concepten voor kamerbreed tapijt en tapijttegels. Met deze nieuwkomers speelt het bedrijf uit België in op de stijgende vraag naar een hoogwaardige kamerbrede vloerbekleding, en het verlangen naar gepersonaliseerd ruimtelijk thuisdesign.

 

De Legacy-collectie kamerbreed tapijt werd aangevuld met Jane, Mae en Frances. Het resultaat is een luxueuze lijn met gesneden polen die heerlijk aanvoelen en gemodelleerde topgeschoren structuren in rijke kleuren. Frances wordt met name gemaakt op basis van gerecycleerde garens uit polyamide, waarmee de elegante collectie meteen ook een milieuvriendelijke toets krijgt.

 

Wie een vleugje creativiteit in zijn woning wil brengen, kan zijn hart dan weer ophalen aan Khroma en Motiv, twee nieuwe tapijttegelconcepten. Deze modulaire tapijttegels maken het mogelijk om met verschillende kleuren en patronen een eigen stijl te creëren, voor een op-en-top unieke ruimte.

 

Naast de nieuwe producten en concepten voor kamerbreed tapijt en tapijttegels, biedt ITC zijn klanten nu ook een premium service voor tapijten op maat. Dankzij deze service kunnen de partners hun productaanbod uitbreiden met hoogwaardige tapijten, die de eindgebruiker kan personaliseren qua afmetingen, vorm en afwerking.

 

Deze maatproducten sluiten aan bij de voornaamste trends in interieurdesign, zodat winkels hun klanten steevast de nieuwste kleuren en stijlen kunnen leveren. Maar gemoedsrust is ongetwijfeld de grootste troef van deze service, aangezien ITC alles regelt: van de productie tot de afwerking en de levering in hun winkel of magazijn.

 

'ITC is erg opgetogen met deze nieuwe partnerservice. We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen voor hun zaak, maar ook voor hun klanten een meerwaarde is. We bieden een evenwichtige selectie van producten die een aanvulling vormen op de bestaande productlijnen van onze partners, maar tegelijkertijd leveren we ook een uniek en gepersonaliseerd product waarmee ze zich kunnen onderscheiden”, aldus James Neuling, managing director Europe bij Belysse.

 

De nieuwe producten zijn te zien in de showroom van Belysse tijdens de Flanders Flooring Days.Links

www.belysse.com
www.itc-carpets.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, vloerbedekking, tapijt, zachtevloeren, tapijten, karpetten, nieuw, collectie, polyamide, maatproducten, service, logistiek, service, partners, kamerbreed, tapijttegels, #belysse, #itc, #modulyss

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Visualisatie Meistervloeren
Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
lees verder
 
Kei collectie
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Geslaagde editie FFD
Flanders Flooring Days (FFD) trekt internationale bezoekers uit 78 landen en wordt door de deelnemers als een geslaagd evenement gezien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden