Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt

Donderdag 11 mei 2023

Belysse introduceert via ITC nieuwe producten en concepten op het gebied van zachte vloerbedekking.
Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt
Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt Nieuwe ontwikkelingen zacht tapijt

Op basis van comfort en esthetiek introduceert ITC nieuwe residentiële producten en concepten voor kamerbreed tapijt en tapijttegels. Met deze nieuwkomers speelt het bedrijf uit België in op de stijgende vraag naar een hoogwaardige kamerbrede vloerbekleding, en het verlangen naar gepersonaliseerd ruimtelijk thuisdesign.

 

De Legacy-collectie kamerbreed tapijt werd aangevuld met Jane, Mae en Frances. Het resultaat is een luxueuze lijn met gesneden polen die heerlijk aanvoelen en gemodelleerde topgeschoren structuren in rijke kleuren. Frances wordt met name gemaakt op basis van gerecycleerde garens uit polyamide, waarmee de elegante collectie meteen ook een milieuvriendelijke toets krijgt.

 

Wie een vleugje creativiteit in zijn woning wil brengen, kan zijn hart dan weer ophalen aan Khroma en Motiv, twee nieuwe tapijttegelconcepten. Deze modulaire tapijttegels maken het mogelijk om met verschillende kleuren en patronen een eigen stijl te creëren, voor een op-en-top unieke ruimte.

 

Naast de nieuwe producten en concepten voor kamerbreed tapijt en tapijttegels, biedt ITC zijn klanten nu ook een premium service voor tapijten op maat. Dankzij deze service kunnen de partners hun productaanbod uitbreiden met hoogwaardige tapijten, die de eindgebruiker kan personaliseren qua afmetingen, vorm en afwerking.

 

Deze maatproducten sluiten aan bij de voornaamste trends in interieurdesign, zodat winkels hun klanten steevast de nieuwste kleuren en stijlen kunnen leveren. Maar gemoedsrust is ongetwijfeld de grootste troef van deze service, aangezien ITC alles regelt: van de productie tot de afwerking en de levering in hun winkel of magazijn.

 

'ITC is erg opgetogen met deze nieuwe partnerservice. We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen voor hun zaak, maar ook voor hun klanten een meerwaarde is. We bieden een evenwichtige selectie van producten die een aanvulling vormen op de bestaande productlijnen van onze partners, maar tegelijkertijd leveren we ook een uniek en gepersonaliseerd product waarmee ze zich kunnen onderscheiden”, aldus James Neuling, managing director Europe bij Belysse.

 

De nieuwe producten zijn te zien in de showroom van Belysse tijdens de Flanders Flooring Days.Links

www.belysse.com
www.itc-carpets.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, vloerbedekking, tapijt, zachtevloeren, tapijten, karpetten, nieuw, collectie, polyamide, maatproducten, service, logistiek, service, partners, kamerbreed, tapijttegels, #belysse, #itc, #modulyss

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden