Nieuwe marketingmanager Meister

Woensdag 07 februari 2024

Frank Thiesmann wordt het nieuwe hoofd marketing & productmanagement bij Meisterwerke.
Nieuwe marketingmanager Meister

Frank Thiesmann (50) zal per 1 februari 2024 de leiding van marketing en productmanagement bij MeisterWerke Schulte overnemen. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en verwevenheid van deze twee gebieden om de bestaande marketing- en productontwikkelingsprocessen van het bedrijf te bundelen en te optimaliseren.

 

Frank Thiesmann brengt uitgebreide ervaring mee uit verschillende managementposities in marketing (B2B en B2C), meest recentelijk als hoofd Marketing DACH/Benelux/Scandinavië/Noord-Italië bij Egger Holzwerkstoffe in Brilon.

 

'Ik ben blij dat we Frank Thiesmann voor deze uitdagende taak bij Meisterwerke hebben kunnen aanwerven. Hierdoor kunnen we ons productportfolio nog nauwkeuriger afstemmen op de eisen van de markt en ons procesoptimalisatiepotentieel bij de productontwikkeling en marketing vergroten,' zegt Stefan Pföhler, marketing- en verkoopmanager bij Meisterwerke.Links

www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, nieuw, hoofd, marketing, productontwikkeling, ervaring, vloer, management, positie, marketingprocessen, personalia, #meisterwerke, #frankthiesmann

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden