Overname Woko door Holland Haag

Woensdag 07 februari 2024

Gordijnenspecialist Holland Haag uit Waddinxveen neemt confectiespecialist Woko uit Zwolle over om intens te gaan samenwerken.
Overname Woko door Holland Haag

Holland Haag meldt dat de samenwerking met Woko een reactie is op de groeiende trend van totaalaanbieders in de gordijnenmarkt. Holland Haag begon in 2011 al met het leveren van geconfectioneerde gordijnen in samenwerking met gerenommeerde ateliers. Nu breidt deze raamspecialist de eigen confectiediensten uit om beter te kunnen voldoen aan de marktvraag naar kwaliteit en snelle leveringen.

Beide bedrijven delen een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en langetermijnrelaties met klanten. Holland Haag neemt 100% van de aandelen van Woko over van de gebroeders Wonnink. Deze samenwerking biedt volgens beide bedrijven voor zowel de klanten van Holland Haag als van Woko alleen maar voordelen. Ze blijven overigens vanuit hun huidige locaties de markt bedienen. De gebroeders Wonnink blijven actief bij Woko na deze overname.Links

www.hollandhaag.nl
www.woko.nl

Tags

nieuws, interieur, confectie, atelier, overname, samenwerking, kwaliteit, levering, marktvraag, totaalaanbieder, langetermijn, klanten, voordelen, aandelen, gordijnen, vouwgordijnen, rails, confectietechnieken, gordijnstof, overname, acquisitie, koop, overgenomen, handen in een slaan, fusie, samenwerken, samenwerking, #hollandhaag, #woko

Gerelateerd nieuws
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder
Ook AG Tex failliet
Vorige week is ook over textielfabrikant A.G. Tex uit Mariakerke het faillissement uitgesproken door de ondernemingsrechtbank Gent.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden