Overname Woko door Holland Haag

Woensdag 07 februari 2024

Gordijnenspecialist Holland Haag uit Waddinxveen neemt confectiespecialist Woko uit Zwolle over om intens te gaan samenwerken.
Overname Woko door Holland Haag

Holland Haag meldt dat de samenwerking met Woko een reactie is op de groeiende trend van totaalaanbieders in de gordijnenmarkt. Holland Haag begon in 2011 al met het leveren van geconfectioneerde gordijnen in samenwerking met gerenommeerde ateliers. Nu breidt deze raamspecialist de eigen confectiediensten uit om beter te kunnen voldoen aan de marktvraag naar kwaliteit en snelle leveringen.

Beide bedrijven delen een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en langetermijnrelaties met klanten. Holland Haag neemt 100% van de aandelen van Woko over van de gebroeders Wonnink. Deze samenwerking biedt volgens beide bedrijven voor zowel de klanten van Holland Haag als van Woko alleen maar voordelen. Ze blijven overigens vanuit hun huidige locaties de markt bedienen. De gebroeders Wonnink blijven actief bij Woko na deze overname.Links

www.hollandhaag.nl
www.woko.nl

Tags

nieuws, interieur, confectie, atelier, overname, samenwerking, kwaliteit, levering, marktvraag, totaalaanbieder, langetermijn, klanten, voordelen, aandelen, gordijnen, vouwgordijnen, rails, confectietechnieken, gordijnstof, overname, acquisitie, koop, overgenomen, handen in een slaan, fusie, samenwerken, samenwerking, #hollandhaag, #woko

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Stille revolutie in horren
Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden