Nieuwe Ceo Eichholtz

Dinsdag 25 augustus 2020

Theo Eichholtz, oprichter en huidige Ceo van Eichholtz, heeft een opvolger die de gewenste wereldwijde expansie van de meubel-, verlichtings- en woonaccessoirescollectie gaat trekken.
Nieuwe Ceo Eichholtz

Per 1 september 2020 is Maarten Dekker de nieuwe Ceo van Eichholtz. Het is de bedoeling dat hij samen met het huidige management team de wereldwijde expansie vorm gaat geven. Theo Eichholtz blijft om Dekker te adviseren en te ondersteunen. Bovendien blijven Theo en zijn team het ontwerp, de ontwikkeling en de aankoop van de gehele meubelcollectie van Eichholtz beheren en coördineren.

Maarten Dekker heeft bijna 25 jaar internationale management- en commerciële werkervaring en heeft eerder bewezen het opzetten en managen van bedrijven in de betaalbare luxe categorie aan te kunnen. Hij werkte enkele jaren bij de Krasnapolsky Group en bekleedde vervolgens meer dan vijftien jaar diverse commerciële en strategische functies bij Nestlé en Nespresso, zowel in Nederland als in het buitenland (Zwitserland, VS), zo meldt Eichholtz. In 2014 verhuisde hij terug naar Nederland, waar hij de Europese tak van het Amerikaanse Coravin Inc. oprichtte en de functie van vice president & general manager bekleedde.

Eichholtz is ontwerper en groothandel in luxe meubelen, verlichting en woonaccessoires en biedt klanten een one-stop-shop aan. Op het hoofdkantoor in Noordwijkerhout zijn meer dan 130 medewerkers in dienst. Met een magazijn van 35.000 m² en een showroom van 4.000 m² bedient het meer dan 5.000 internationale klanten in de detailhandel, interieur en onroerend goed en heeft projecten over de hele wereld ingericht.Links

www.eichholtz.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, bank, meubelen, accessoires, decoratie, verlcihting, lamp, armatuur, personalia, maarten dekker, #eichholtz

Gerelateerd nieuws
Bio-stoelen van hennep
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een duurzame collectie stoelen gelanceerd met een kuip van hennep en hars als bindmiddel.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden