Nieuwe Ceo Eichholtz

Dinsdag 25 augustus 2020

Theo Eichholtz, oprichter en huidige Ceo van Eichholtz, heeft een opvolger die de gewenste wereldwijde expansie van de meubel-, verlichtings- en woonaccessoirescollectie gaat trekken.
Nieuwe Ceo Eichholtz

Per 1 september 2020 is Maarten Dekker de nieuwe Ceo van Eichholtz. Het is de bedoeling dat hij samen met het huidige management team de wereldwijde expansie vorm gaat geven. Theo Eichholtz blijft om Dekker te adviseren en te ondersteunen. Bovendien blijven Theo en zijn team het ontwerp, de ontwikkeling en de aankoop van de gehele meubelcollectie van Eichholtz beheren en coördineren.

Maarten Dekker heeft bijna 25 jaar internationale management- en commerciële werkervaring en heeft eerder bewezen het opzetten en managen van bedrijven in de betaalbare luxe categorie aan te kunnen. Hij werkte enkele jaren bij de Krasnapolsky Group en bekleedde vervolgens meer dan vijftien jaar diverse commerciële en strategische functies bij Nestlé en Nespresso, zowel in Nederland als in het buitenland (Zwitserland, VS), zo meldt Eichholtz. In 2014 verhuisde hij terug naar Nederland, waar hij de Europese tak van het Amerikaanse Coravin Inc. oprichtte en de functie van vice president & general manager bekleedde.

Eichholtz is ontwerper en groothandel in luxe meubelen, verlichting en woonaccessoires en biedt klanten een one-stop-shop aan. Op het hoofdkantoor in Noordwijkerhout zijn meer dan 130 medewerkers in dienst. Met een magazijn van 35.000 m² en een showroom van 4.000 m² bedient het meer dan 5.000 internationale klanten in de detailhandel, interieur en onroerend goed en heeft projecten over de hele wereld ingericht.Links

www.eichholtz.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, bank, meubelen, accessoires, decoratie, verlcihting, lamp, armatuur, personalia, maarten dekker, #eichholtz

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Nog kleine week tot Showup
De Brabanthallen zijn op 27 en 28 september het decor voor Showup. De organisatie van de vakbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen hoopt natuurlijk dat veel professionals dan ‘op komen dagen’. De exposanten zijn er in ieder geval klaar voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden