Veilig inkopen op Trendz

Dinsdag 25 augustus 2020

Volgende maand, van zondag 20 tot dinsdag 22 september, vindt de uitgestelde najaarseditie van de decoratiebeurs en bloemistenbeurs Trendz in de Evenementenhal in Gorinchem plaats.
Veilig inkopen op Trendz

Tijdens de vakbeurs Trendz kunnen retailers inkopen doen op het gebied van home decoration en lifestyle: van droogbloemen tot tafellinnen en van kaarsenhouders tot notitieboekjes in verschillende segmenten. Naast dat er op Trendz direct zaken kunnen worden gedaan, is er ook een veelzijdig kennisprogramma. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon?

Daarnaast heeft Mascha de Bruin, Head of Events Interior & Retail van organisator Easyfairs alles gedaan om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Via de website van Trendz kunnen bezoekers hun bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Hier is de exposantenlijst en het sprekersprogramma te vinden om vooraf in te plannen welke bedrijven en producten en welke kennissessies te bezoeken.

Dankzij de Smart Badge technologie kan de bezoeker de eigen badge bij een stand van een exposanten bij een reader scannen en om aan te geven meer informatie te willen ontvangen. Sjouwen met tassen vol folders is dus niet meer nodig. Vooraf registreren voor een bezoek is gewenst en kan via deze link.
Links

www.easyfairs.com
www.trendzvakbeurzen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, decoratie, accessoire, bloemist, florist, plant, tuin, outdoor, home & living, homedecoratie, kerst, pasen, christmas, stationary, papierwaren, bloemist, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, woonkamer, #trendz, #trendzgorinchem, #easyfairs, #trendzvakbeurzen

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Nog kleine week tot Showup
De Brabanthallen zijn op 27 en 28 september het decor voor Showup. De organisatie van de vakbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen hoopt natuurlijk dat veel professionals dan ‘op komen dagen’. De exposanten zijn er in ieder geval klaar voor.
lees verder
Langere betaaltermijn Orderchamp
Orderchamp gaat winkeliers en online verkopers op basis van data en koopgedrag uitgestelde betaaltermijnen aanbieden.
lees verder
 
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden