Najaarsvakdagen DWI komen eraan

Vrijdag 25 juni 2021

We mogen weer beurzen! Ook De Woonindustrie (DWI) verwelkomt de interieurprofessionals met open armen in september. De beurs vindt plaats van 12–14 september en op 20 en 21 september.
Najaarsvakdagen DWI komen eraan

Het wordt een drukke septembermaand voor onze branche. Het is daarom waarschijnlijk een slimme zet van DWI om de Najaarsvakdagen te verdelen over twee momenten. Van zondag 12 tot en met dinsdag 14 september valt de beurs namelijk samen met verschillende andere evenementen. Gelukkig zijn er daarom ook maandag 20 en dinsdag 21 september als data bekend gemaakt. Aanmelden is vanaf nu mogelijk via de website.

 

Tijdens de Najaarsvakdagen in Nieuwegein is opnieuw nieuws te zien op het gebied van meubelen, verlichting, woonaccessoires, textiel, design, slapen en domotica. Ook deze editie wordt er door de exposanten en DWI gratis catering aangeboden voor alle bezoekers.

 

De samenwerking met Vakbeurs Slapen wordt voortgezet. Merken die tot dusver zijn aangemeld: Acro Bedding, Aureon, Axelsson, Bedding Concepts, Beka, Boxspring Design, Confortluxe sofabeds, Dauny, Equilli, Essentials, Haarhuis & Jansen, Harrison Spinks, Hasena, Swiss Bed Concept, Henson Design, Hypnos, Kayori, Kreamat, Magnificent, Meubelfabiek Lievens bedkasten, Mybed, Q-Boxx, Recor Bedding, Rössle & Wanner, Ruf Betten, Simmons by Beautyrest, Sleep on Seaqual, Sleepy, Somnus, Stijlboxsprings, Swissflex, Swisssleep, Technogel, Tekvor Care, Ultima Bedden, Van Landschoot, Van Os Slaapkamers en Viking. Aan een speciaal ontbijtje wordt wederom gedacht.

 

Een opvallende trend onder de exposanten is dat agenturen besluiten om zelf een showroom te huren in DWI. Hierdoor komt er volgens de organisatie nog meer verscheidenheid in het aanbod aan merken. Voorbeelden hiervan zijn BXB Agenturen, DesignLines Agencies en Hadex Nederland. DWI is overigens ook in de zomerperiode geopend, met de bekende Marketdays op maandag en verder de mogelijkheid om op andere dagen een afspraak te maken met een exposant.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #vakbeursslapen, #AcroBedding, #Aureon, #Axelsson, #BeddingConcepts, #BEKA, BoxspringDesign, #Confortluxesofabeds, #Dauny, #Equilli, #Essentials, #HaarhuisenJansen, #HarrisonSpinks, #Hasena, #SwissBedConcept, #HensonDesign, #Hypnos, #Kayori, #Kreamat, #Magnificent, #MeubelfabiekLievensbedkasten, #MyBed, #Q-Boxx, #RecorBedding, #RössleandWanner, #RufBetten, #SimmonsbyBeautyrest, #SleeponSeaqual, #Sleepy, #Somnus, #Stijlboxsprings, #Swissflex, #SwissSleep, #Technogel, #TEKVORCare, #Ultima Bedden, #VanLandschoot, #VanOsSlaapkamers, #Viking, #BXBagenturen, #designlinesagencies, #hadexnederland

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciële sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden