Moroso Nieuws

Woensdag 06 mei 2015

Moroso stuurde een preview die we gebruiken als review van hun nieuws op de Salone del Mobile in Milaan.
Moroso Nieuws

Een van de producten uit de 2015 collectie is Glider, een bank ontworpen door Ron Arad, die dit jaar zijn definitieve vorm heeft gekregen met nog zachtere en rondere lijnen. De getoonde versie was bekleed met de Blur stof in rood-paarse gradatie, die exclusief voor Moroso door Febrik wordt geproduceerd.

Ander nieuws betreft de stoel St. Mark. Deze heeft een glanzend gekleurde en tegelijkertijd eenvoudige en elegante stijl. Zijn profiel heeft een continue gebogen lijn lopend van achter de poten door naar de rug. Het houten silhouet geeft het meubel vormen die je al bijna retro kan noemen. Als een soort eerbetoon aan eerdere designklassiekers.

Eveneens nieuw zijn de Float kruk en de Coners 3 sided cube box. Het resultaat van de samenwerking van Moroso met Nendo: een minimalistische aanpak van de Japanse designer die gemixed wordt met de zachte lijnen en gekleurde stijl die het karakter van Moroso weergeeft.Links

www.moroso.it
www.burikenburik.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, kast, meubelen, stoel, bank, Milaan, Salone del Mobile, meubelbeurs, beurs, show

Gerelateerd nieuws
Woonboulevard Breda overgenomen
De Belgische retailinvesteerder Retail Estates blijft Nederlandse winkels opkopen en investeert bijna 100 miljoen. Voornaamste prooi is de Woonboulevard in Breda.
lees verder
 
Dekbed-Discounter in bed met De Arend
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Eerste stoel van Studio Henk
De eerste stoel van Studio Henk is de Co Chair. Volgens de meubelontwerpstudio een tijdloos ontwerp, dat straalt in haar eenvoud.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden