Moroso Nieuws

Woensdag 06 mei 2015

Moroso stuurde een preview die we gebruiken als review van hun nieuws op de Salone del Mobile in Milaan.
Moroso Nieuws

Een van de producten uit de 2015 collectie is Glider, een bank ontworpen door Ron Arad, die dit jaar zijn definitieve vorm heeft gekregen met nog zachtere en rondere lijnen. De getoonde versie was bekleed met de Blur stof in rood-paarse gradatie, die exclusief voor Moroso door Febrik wordt geproduceerd.

Ander nieuws betreft de stoel St. Mark. Deze heeft een glanzend gekleurde en tegelijkertijd eenvoudige en elegante stijl. Zijn profiel heeft een continue gebogen lijn lopend van achter de poten door naar de rug. Het houten silhouet geeft het meubel vormen die je al bijna retro kan noemen. Als een soort eerbetoon aan eerdere designklassiekers.

Eveneens nieuw zijn de Float kruk en de Coners 3 sided cube box. Het resultaat van de samenwerking van Moroso met Nendo: een minimalistische aanpak van de Japanse designer die gemixed wordt met de zachte lijnen en gekleurde stijl die het karakter van Moroso weergeeft.Links

www.moroso.it
www.burikenburik.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, kast, meubelen, stoel, bank, Milaan, Salone del Mobile, meubelbeurs, beurs, show

Gerelateerd nieuws
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Lily-stoel 50 jaar
De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen blijft teruggrijpen op het verleden. Nu is er een nieuwe versie van de Lily-stoel die 50 jaar geleden het licht zag.
lees verder
Myplace van Flou
Myplace is de nieuwe modulaire bank van de Italiaanse fabrikant Flou. Dankzij de diverse mogelijkheden kan de klant hiermee een eigen plek naar eigen wens creŽren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden