Moroso Nieuws

Woensdag 06 mei 2015

Moroso stuurde een preview die we gebruiken als review van hun nieuws op de Salone del Mobile in Milaan.
Moroso Nieuws

Een van de producten uit de 2015 collectie is Glider, een bank ontworpen door Ron Arad, die dit jaar zijn definitieve vorm heeft gekregen met nog zachtere en rondere lijnen. De getoonde versie was bekleed met de Blur stof in rood-paarse gradatie, die exclusief voor Moroso door Febrik wordt geproduceerd.

Ander nieuws betreft de stoel St. Mark. Deze heeft een glanzend gekleurde en tegelijkertijd eenvoudige en elegante stijl. Zijn profiel heeft een continue gebogen lijn lopend van achter de poten door naar de rug. Het houten silhouet geeft het meubel vormen die je al bijna retro kan noemen. Als een soort eerbetoon aan eerdere designklassiekers.

Eveneens nieuw zijn de Float kruk en de Coners 3 sided cube box. Het resultaat van de samenwerking van Moroso met Nendo: een minimalistische aanpak van de Japanse designer die gemixed wordt met de zachte lijnen en gekleurde stijl die het karakter van Moroso weergeeft.Links

www.moroso.it
www.burikenburik.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, kast, meubelen, stoel, bank, Milaan, Salone del Mobile, meubelbeurs, beurs, show

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
Borek outdoor-nieuws op ETC
Het voorjaar is begonnen! Dat was twee weken terug al te zien bij het nieuws van Borek tijdens het ETC Design Experience in Culemborg.
lees verder
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden