Montis in sierkussentjes

Vrijdag 18 september 2020

Zitmeubelfabrikant Montis gaat in de textiele decoratie-artikelen. Het bedrijf uit Dongen gaat een lijn sierkussens op de markt brengen.
Montis in sierkussentjes
Montis in sierkussentjes Montis in sierkussentjes

Het gaat om de nieuwe sierkussencollectie Sunrise by Montis. Montis gaat deze 'kussenfinesse' uit voorraad leveren vanaf half oktober.

Petra Janssen van Studio Boot uit 's Hertogenbosch bedacht een stel kussens waarin de cirkels uit het Montis logo te herkennen zouden zijn: twee halve cirkels creëren een rond model (40 cm doorsnede, € 120), één halve cirkel vormt de rechthoekige uitvoering (35x60 cm, € 155).

De kussen zijn uitgevoerd in rustige kleurcombinaties (Almond beige, Coffee cream, Cotton candy en Avocado green), met een geraffineerd kruissteekje. De kussen zijn geschikt voor op een bank of fauteuil, waaronder de eigen Montis-meubelen uiteraard.

De minimale afname van de Sunrise kussens is acht stuks of per stuk in combinatie met een andere Montis order.Links

www.montis.nl
www.studioboot.eu

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, projectinrichting, project, kantoor, stoel, fauteuil, bank, kussen, sierkussen, decoratie, lounge, ontwerp, #petrajanssen, #studioboot, #montis, #sunrise

Gerelateerd nieuws
Net Club Fauteuil door Kettal Studio
Het Spaanse Kettal introduceert een nieuwe fauteuil in de Net serie. Een stapelbare fauteuil in veel verschillende kleur- en stofsoorten.
lees verder
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
 
Bio-stoelen van hennep
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden