Moderne badkamervloeren

Donderdag 07 september 2023

Waterbestendig laminaat, designvloeren en zelfs houten vloeren van Meister zijn het perfecte vloeralternatief voor de badkamer - in hout- of steen-look.
Moderne badkamervloeren
Moderne badkamervloeren Moderne badkamervloeren Moderne badkamervloeren Moderne badkamervloeren Moderne badkamervloeren

Bij het leggen van vloerbedekkingen in de badkamer is vooral één punt belangrijk: waterbestendigheid! De PVC-vrije en woongezonde design- en laminaatvloeren van Meister beschikken over een speciale Aquastop-impregnering van de randen en bijzonder dichte kliksystemen die de vloeren beschermen tegen schade door stilstaand water. Afhankelijk van de vloer is de watervastheid gegarandeerd voor 4 of zelfs 24 uur. De zogenaamde speciale Aquasafe-plaat met gereduceerd opzwelrisico als tussenlaag van de waterbestendige vloeren zorgt voor extra bescherming.

 

Minstens zo belangrijk is de uitstraling van de vloeren. Zowel de laminaat- als de designvloeren zijn verkrijgbaar in tal van verschillende decors en formaten - klassieke eikendecors, stijlvolle leisteenimitaties, als korte en lange planken of tegelformaten.

 

Absoluut watervast, dus niet alleen waterbestendig, zijn de Meister rigid core-vloeren van ftalaatvrije kunststof: eenvoudig en veilig zwevend te leggen, stabiel ook onder invloed van warmte en absoluut ongecompliceerd schoon te maken. Door de geringe opbouwhoogte van 5,5 mm of 6 mm zijn de vloeren ook perfect geschikt voor renovaties. Hoogwaardige, authentieke oppervlakken met voelbare structuren in de nieuwste kleuren maken designvloeren van Meisterdesign.rigid ook visueel een highlight in de badkamer.

 

Dankzij de Aquasafe-plaat en impregnering van de randen is de innovatieve Lindura houten vloer in kasteelplankenformaat bovendien meer dan 24 uur waterbestendig. In de natuurgeoliede versie kan Lindura extra worden beschermd tegen vocht door een tweede laag olie aan te brengen. Zelfs Meisterparquet.longlife is voorzien van de Aquastop impregnering van de randen en is daarmee officieel vier uur watervast (m.u.v. PS 500). Zo staat niets het leggen van houten vloeren in de badkamer in de weg.

 

Meister wordt sinds juli vertegenwoordigd door Heditex. Het bedrijf staat binnenkort op de vakbeurs Incoda. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.meisterwerke.com
www.heditex.nl

Tags

nieuws, interieur, waterafscheidend, badkamer, houtlook, tegellook, laminaatvloeren, vinylvloeren, parketvloeren, houtenvloeren, authentiek, rigidcore, klikvloeren, renovatie, waterbestendig, woongezond, opzwelrisico, uitstraling, collectie, design, #heditex, #lindura, #meisterwerke, #meisterparquet

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden