Exclusieve distributie

Donderdag 07 september 2023

Handelshuis Fetim uit Amsterdam, gespecialiseerd in design, ontwikkeling, marketing en verkoop van bouwproducten, vloeren, woningdecoratie en sanitair, wordt de exclusieve distributeur voor Arbiton vinylvloeren.
Exclusieve distributie
Exclusieve distributie Exclusieve distributie

Fetim Group, een organisatie met meer dan een eeuw ervaring in de vloerenindustrie, en Arbiton, een Europees merk met moderne vloeroplossingen, hebben een partnerschap aangekondigd. Vanaf heden is Fetim Group de exclusieve distributeur van Arbiton vinylvloeren in Nederland.

 

Elk product van Arbiton wordt vervaardigd in Europa en vertelt een verhaal. Esthetiek en functie worden gecombineerd met een streven naar duurzaamheid. Met het doorvoeren van de meest recente trends belooft Arbiton een uniek productaanbod op de Nederlandse markt.

 

Arbiton heeft een serie gecreëerd met een registered embossed houtstructuur die door het hele assortiment loopt. Onder meer met click-uitvoeringen en Mineral Dryback. De vinylvloeren hebben een EPD-certificaat, wat Arbiton's toewijding aan milieubeheer onderstreept, want de producten zijn volledig recyclebaar.

 

De Aculay akoestische laag bij de klik-vloer biedt wwn geluidsisolatie van 10dB ∆lin, wat vokgens Arbiton wordt bewezen door tests van het externe laboratorium TFI Aachen.

 

De samenwerking met Fetim en de producten van Arbiton zullen worden getoond op de Interieur Collectie Dagen (Incoda) op 24, 25 en 26 september 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Op de beursvloer zal het volledig vernieuwde winkeldisplay worden gepresenteerd. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.fetimgroup.com
www.arbiton.com
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, vinyl, vinylvloeren, duurzaam, productie, Europa, distributie, groothandel, exclusief, klikvloeren, dryback, ire, embossing, geluidsisolatie, innovatie, testen, houtstructuur, epdcertificaat, ecologie, bewustzijn, productaanbod, collectie, #fetim, #fetimgroup, #arbiton, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden