Exclusieve distributie

Donderdag 07 september 2023

Handelshuis Fetim uit Amsterdam, gespecialiseerd in design, ontwikkeling, marketing en verkoop van bouwproducten, vloeren, woningdecoratie en sanitair, wordt de exclusieve distributeur voor Arbiton vinylvloeren.
Exclusieve distributie
Exclusieve distributie Exclusieve distributie

Fetim Group, een organisatie met meer dan een eeuw ervaring in de vloerenindustrie, en Arbiton, een Europees merk met moderne vloeroplossingen, hebben een partnerschap aangekondigd. Vanaf heden is Fetim Group de exclusieve distributeur van Arbiton vinylvloeren in Nederland.

 

Elk product van Arbiton wordt vervaardigd in Europa en vertelt een verhaal. Esthetiek en functie worden gecombineerd met een streven naar duurzaamheid. Met het doorvoeren van de meest recente trends belooft Arbiton een uniek productaanbod op de Nederlandse markt.

 

Arbiton heeft een serie gecreëerd met een registered embossed houtstructuur die door het hele assortiment loopt. Onder meer met click-uitvoeringen en Mineral Dryback. De vinylvloeren hebben een EPD-certificaat, wat Arbiton's toewijding aan milieubeheer onderstreept, want de producten zijn volledig recyclebaar.

 

De Aculay akoestische laag bij de klik-vloer biedt wwn geluidsisolatie van 10dB ∆lin, wat vokgens Arbiton wordt bewezen door tests van het externe laboratorium TFI Aachen.

 

De samenwerking met Fetim en de producten van Arbiton zullen worden getoond op de Interieur Collectie Dagen (Incoda) op 24, 25 en 26 september 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Op de beursvloer zal het volledig vernieuwde winkeldisplay worden gepresenteerd. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.fetimgroup.com
www.arbiton.com
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, vinyl, vinylvloeren, duurzaam, productie, Europa, distributie, groothandel, exclusief, klikvloeren, dryback, ire, embossing, geluidsisolatie, innovatie, testen, houtstructuur, epdcertificaat, ecologie, bewustzijn, productaanbod, collectie, #fetim, #fetimgroup, #arbiton, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden