Metaform blijft in DWI

Donderdag 19 augustus 2021

Wie tijdens de Najaarsvakdagen De Woonindustrie (DWI) bezoekt, kan hier ook weer Metaform vinden. De meubelfabrikant heeft zijn contract met het showroomcentrum verlengd.
Metaform blijft in DWI

Van zondag 12-14 september en op 20–21 september vinden opnieuw de Najaarsvakdagen plaats in DWI (De Woonindustrie). Metaform is dan te vinden in showroom B084. Het bedrijf ontwerpt en produceert eigentijdse tafels.

 

Dit doet de meubelfabrikantin de eigen fabriek in 't Harde. Maatwerk speelt een grote rol bij de firma, dat voor de tafelbladen gebruik maakt van diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartz-composiet. Naast maatwerk kan de klant ook kiezen uit een basiscollectie. Op de foto: Salontafelset Nobby keramiek emerald en parel.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.metaformmeubelen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #metaform, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #vakbeursslapen.

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden