Nieuwe generatie vloerdesign

Donderdag 19 augustus 2021

De collectie Modular One van Parador is een veelzijdige pvc-vloer. Nu wordt de collectie uitgebreid met met tal van nieuwe producten.
Nieuwe generatie vloerdesign
Nieuwe generatie vloerdesign

Met Modular One Hydron presenteert de vloerspecialist uit Coesfeld de nieuwe generatie van deze productlijn. De uitbreiding van het Modular One PVC rigid assortiment heeft een bijzondere productopbouw die de vloer 100% waterdicht en - door de beperkte opbouwhoogte - renovatievriendelijk maakt. Dit betekent dat deze ook probleemloos in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad, bijvoorbeeld in de badkamer, kan worden geïnstalleerd.

 

De nieuwe waterdichte en vormstabiele kernplaat en de waterdichte achterkant uit polymeer combineren volgens Parador kwaliteit en perfect waterafstotende eigenschappen. De vijftien nieuwe vloeren zijn daarnaast weekmakervrij.

 

Naast deze uitbreiding met de Hydron productlijn introduceert Parador ook nieuwe, opvallende decors in het Modular One assortiment. Elegante, minimalistische ontwerpen in Scandinavische stijl en moderne varianten van de scheepsvloer spelen in op de huidige designtrends. Naast eiken decors in tinten van licht tot donker zijn er tevens steen- en betonlooks in een groot tegelformaat leverbaar.

 

De drie nieuwe Iconics -producten leiden tot een uitbreiding van het assortiment met moderne, ongebruikelijke en gedurfde ontwerpen met iconografisch potentieel. Met Modular One Cross Cut Iconics in de kleuren original en black heeft Parador de klassiek elegante kopshouten vloer op een eigentijdse manier geïnterpreteerd. De combinatie van verschillende afmetingen, rasters, diagonalen en schuine insnijdingen bij de verdere ontwikkeling van kopshout werden gecombineerd tot een samenhangend patchworkpatroon. Dankzij de repetitieve compositie hebben de patronen een natuurlijk verloop.Links

www.intr.nl
www.paradorfloors.be
www.parador.nl
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stofferen, rigid core, stoffering, #parador, #paradorfloors, #yepp, #intr, #modularone, #iconics

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden