Linddna op Spotlight

Dinsdag 01 oktober 2019

Trading Places is agent voor diverse Scandinavische accessoire-labels. Het bedrijf presenteerde recentelijk een nieuw label voor lederen woon- en tafelaccessoires.
Linddna op Spotlight
Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight

Twee weken geleden werd er in de Beursfabriek, naast DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein de beurs Spotlight gehouden. Een van de deelnemers was Trading Places uit Breda die diverse, vooral Scandinavische merken vertegenwoordigd: Marimekko, Riedel, Skultuna, Korbo, Flsk, Klaus Haapaniemi, Stahl en sinds kort Linddna.

Dat laatste label betreffen servies lederen woon- en tafelaccessoires die duurzaam zijn geproduceerd en een bijzondere en op elkaar afgestemde vormgeving kennen. Een fraaie collectie om onder meer met feestdagen de tafel elegant aan te kunnen kleden. Maar ook kleinmeubelen behoren tot het assortiment. Zie de afbeeldingen voor impressies.

Trading Places zoekt voor de distributie naar interieurzaken die dit kunnen gebruiken om hun winkel aan te kleden en qua niveau te kunnen verkopen.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.flsk.de
www.klaush.com
www.korbo.se
www.linddna.com
www.riedel.com
www.skultuna.com
www.spotlight-event.nl
www.stahl.se
www.trading-places.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tafel, tplacemat, tafellinnen, servies, najaarsbeurs, expositie, presentatie, lezingen, #DWI, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #tradingplaces, #spotlight, #spotlightevent, #linddna

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden