Linddna op Spotlight

Dinsdag 01 oktober 2019

Trading Places is agent voor diverse Scandinavische accessoire-labels. Het bedrijf presenteerde recentelijk een nieuw label voor lederen woon- en tafelaccessoires.
Linddna op Spotlight
Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight Linddna op Spotlight

Twee weken geleden werd er in de Beursfabriek, naast DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein de beurs Spotlight gehouden. Een van de deelnemers was Trading Places uit Breda die diverse, vooral Scandinavische merken vertegenwoordigd: Marimekko, Riedel, Skultuna, Korbo, Flsk, Klaus Haapaniemi, Stahl en sinds kort Linddna.

Dat laatste label betreffen servies lederen woon- en tafelaccessoires die duurzaam zijn geproduceerd en een bijzondere en op elkaar afgestemde vormgeving kennen. Een fraaie collectie om onder meer met feestdagen de tafel elegant aan te kunnen kleden. Maar ook kleinmeubelen behoren tot het assortiment. Zie de afbeeldingen voor impressies.

Trading Places zoekt voor de distributie naar interieurzaken die dit kunnen gebruiken om hun winkel aan te kleden en qua niveau te kunnen verkopen.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.flsk.de
www.klaush.com
www.korbo.se
www.linddna.com
www.riedel.com
www.skultuna.com
www.spotlight-event.nl
www.stahl.se
www.trading-places.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tafel, tplacemat, tafellinnen, servies, najaarsbeurs, expositie, presentatie, lezingen, #DWI, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #tradingplaces, #spotlight, #spotlightevent, #linddna

Gerelateerd nieuws
Perfect plaatje met Simplehuman
Simplehuman, fabrikant van designvoorwerpen die het leven efficiŽnter maken, introduceert de sensorspiegel SE met ingebouwde telefoonhouder.
lees verder
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden