Marmoleum en Novilon VT Wonen

Dinsdag 01 oktober 2019

Forbo Flooring en VT Wonen introduceren deze maand twee nieuwe collecties: Marmoleum VT Wonen en Novilon VT Wonen.
Marmoleum en Novilon VT Wonen
Marmoleum en Novilon VT Wonen Marmoleum en Novilon VT Wonen Marmoleum en Novilon VT Wonen Marmoleum en Novilon VT Wonen

De Marmoleum VT Wonencollectie bestaat uit achttien Marmoleum (linoleum) vloeren en is verkrijgbaar in warme kleurstellingen met onder andere beige-, bruin-, grijs- en groentinten (foto 1) en veel betonnen (foto 2). De collectie is te zien in de Marmoleum Modelwoning in Assendelft die VT Wonen (in samenwerking met Forbo) opnieuw heeft ingericht.

 

De Novilon VT Wonencollectie heeft er twaalf nieuwe vloeren bij gekregen en bestaat nu uit zestien kwaliteiten. Het kamerbrede vinyl (in twee en vier meter breed) telt twee verschillende betondessins in tien kleuren. Zes neutrale, ‘aaibare’ betonvloeren en vier kwaliteiten met de embossing van een betoncementvloer (foto 4). Daarnaast kent de collectie een Hongaarse punt ‘houtlook’ (foto 5) in drie nieuwe kleurstellingen. Terug van weggeweest is het granietachtige Terrazzo in twee tinten. Stip (foto 3) tenslotte, een grafische print.Links

www.forbo-flooring.nl/vtwonen

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, tapijt, vinyl, pvc, zeil, novilon, marmoleum, linoleum, allura, colorex, eterna, sarlon, flotex, embossing, 3D, 3D embossing, marmoleum, textura, novilon, novilon nova, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, #forboflooring, #forbo, #novilon, #marmoleum, #vtwonen

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden