Duo-leiding Tendence

Maandag 30 september 2019

Sinds begin september is Bettina Bär weer terug na haar ouderschapsverlof als directeur van Tendence, maar ze zal blijvend ondersteund worden door Susanne Schlimgen.
Duo-leiding Tendence

Susanne Schlimgen (foto rechts) nam vanaf 1 mei als interim directeur van de decoratiebeurs Tendence (en Nordstil) van de Messe Frankfurt de taken van Bettina Bär (foto links) waar.
 
Nu Bettina, die sinds 2016 de leiding over Tendence heeft, weer terug is blijft Susanne verbonden aan de beurs. Ze gaat de samenwerking met verschillende handelsorganisaties en de conferentie 'Pioneers of Lifestyle' coördineren. Ook ondersteunt ze strategische toekomstplannen van Tendence en Nordstil.

Tendence staat al jaren onder druk van dalende aantallen exposanten en bezoekers. De beurs stelde al diverse keren de periode waarin het wordt gehouden bij. Komend jaar wordt de beurs van 27 juni tot 30 juni 2020 gehouden.
Links

www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.tendence.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, outdoor, tuin, buiten, meubel, parasol, bbq, barbecue, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, personalia, #tendence20, #tendence, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Divers aanbod op Spotlight
Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
 
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang
lees verder
 
Essenza tafelmode
lees verder
 
Toni Garrn op Ambiente 2020
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden