Domotex: hele hal voor Framing Trends

Maandag 30 september 2019

Tijdens Domotex 2020 zijn trends en inspiratie belangrijker dan ooit. Op de vakbeurs neemt de Trendpresentatie voor het eerst de complete hal 8 in beslag.
Domotex: hele hal voor Framing Trends
Domotex: hele hal voor Framing Trends Domotex: hele hal voor Framing Trends Domotex: hele hal voor Framing Trends Domotex: hele hal voor Framing Trends

Domotex, dat volgend jaar van 10 - 13 januari plaatsvindt, richt zich sinds enkele jaren steeds meer op inspiratie. De Framing Trends-showcase - het communicatieve en creatieve hart van de show - zal tijdens de komende editie heel hal 8 vullen. Hier neemt het Atmysphere thema volgens organisator Deutsche Messe fysieke vorm aan.

 

In het midden van de hal komt een speciaal podium voor het lezingenprogramma Talks, plus een forumruimte voor creatieve dialoog en uitwisseling. Het is ook het ontmoetings- en vertrekpunt voor de rondleidingen, of Tours. Vanuit dit dialoog- en communicatiecentrum ontdekken bezoekers de displays - de frames - waaruit de showcase bestaat. Dit zijn: Art & Interaction, NuThinkers, Flooring Spaces en de, geheel nieuwe, Contractframes.

 

De Art & Interaction zone toont werk van kunstenaars als Serena Garcia Dalla Venezia uit Chili: zij maakt kunst met textielgarens. Het Duitse Modica werkt met glazen ornamenten. Startups en studenten zijn te vinden in de NuThinkers zone. De studenten van de Hannover University of Applied Sciences and Arts hebben bijvoorbeeld een modulaire vloer ontwikkeld voor een verwarming of verkoeling in openbare ruimten of thuis. Bij Flooring Spaces draait het om hout en het effect wat hiermee bereikt kan worden. De getoonde producten variëren van antibacteriële oppervlaktebehandelingen tot akoestisch effectieve elementen.

 

Het nieuwe Contractframes is een uniforme themazone bestaande uit vier paviljoenen, ontworpen door ontwerpbureau Schmidhuber. De vier thema's zijn: Hotel – Sustainable (foto 2, akoestische effect van alles, van materialen en meubels tot akoestische panelen), Wellness – Green Living (foto 3, gezondheidsbevorderende en milieuvriendelijke aspecten van interieurs), Conference – More than Floor (foto 4, akoestische oplossingen, gestoffeerde stoelen en al het andere daartussenin) en Health – Wellbeing (foto 5, gezonde huizen, ontspanning en yoga).Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #atmysphere

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden