Mart Visser karpettencollectie uitgebreid

Vrijdag 27 september 2019

In 2017 lanceerde Headlam een collectie vloerkleden, ontwikkeld door couturier Mart Visser. Nu is de lijn aangevuld met verschillende nieuwe dessins.
Mart Visser karpettencollectie uitgebreid
Mart Visser karpettencollectie uitgebreid Mart Visser karpettencollectie uitgebreid

Een van de Mart Visser karpetten draagt de naam Harper en heeft volgens Headlam een uniek verhaal. Tijdens een wandeling met de hond, die Harper heet, vond Visser een oude vergaande paraplu. De paraplu scande hij, bewerkte hij met kleur en werd het dessin van het Harper karpet, beschikbaar in (foto 2) Indigo Blue, Yellow Moon en Terra Brique.

 

De Mart Visser Carpets Vernon en Prosper zijn uitgebreid met nieuwe kleuren. De Prosper is uitgebreid met de kleuren Grey Light, Black (foto 3), Grey Bottle green, Grey Custard Warmth en Grey Copper (foto 3). Vernon is aangevuld met twee mooie diepe en warme kleuren.Links

www.headlam.nl
www.martvisser.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, karpet, #Headlam, #martvisser

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden