Bakker ook in waterbedden

Donderdag 26 september 2019

Jacob Bakker Agenturen bestaat net een jaar en heeft opnieuw een nieuwe leveranciers in zijn agenturenportefeuille opgenomen.
Bakker ook in waterbedden

Jacob Bakker Agenturen gaat de productlijnen van Profine bedsystemen en diens dochteronderneming Beluga Luxury in Nederland vertegenwoordigen. Sinds 2001 vervaardigt Profine waterbedden en -matrassen (foto) in haar eigen fabriek te Grobbendonk.

Hieronder valt onder meer het Profine Zensleep-systeem: in plaats van fiberlagen wordt in de watermatras Zen-schuim toegepast. Dit is een opencellig schuim die lucht- en waterdoorlaatbaar is. Op deze manier is het slapen op water net als op een matras en tevens verkrijgbaar in verschillende hardheden.

Daarnaast heeft Profine een bijzonder product, namelijk een boxspring waterbed: De B-Box. Dit is een combinatie van 50% Zensleep en 50% boxspring. Ook levert het bedrijf producten om het bedsysteem veder aan te kleden. Zoals nachtkastjes met usb-aansluiting met Bluetooth verbinding.

Begin dit jaar opende Bakker een nieuwe showroom en kantoor in Genemuiden, waar vanuit hij ook The Night Store, Plutex en Candia Strom in Nederland vertegenwoordigt. Candia heeft overigens ook een stand op het ETC Design Center Europe in Culemborg en sinds kort ook op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
Links

www.beluga-luxury.be
www.candiastrom.gr
www.candiastrom.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.jbakker-agenturen.nl
www.profine.be
www.thenightstore.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, lattenbodem, matras, boxspring, pocketveer, ledikant, waterbed, beddengoed, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #belugaluxury, #candiastrom, #dewoonindustrie, #jbakkeragenturen, #profine, #thenightstore, #jacobbakkeragenturen, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder
Hoogste groei detailhandel
Het zijn bizarre tijden. Daar waar iedereen een grote crisis verwacht vanwege corona, beleefde de Nederlandse detailhandel in mei haar grootste groei in veertien jaar tijd.
lees verder
Eten bij Essenza
Essenza lijkt met de introductie van de herfst/wintercollectie de honger opnieuw te willen stillen met food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden