Lichtwoche verschuift

Donderdag 21 januari 2021

Normaal gesproken wordt de biënnale Lichtwoche in oneven jaren op meerdere locaties in Sauerland gehouden. Maar de 2021-editie verschuift naar 2022.
Lichtwoche verschuift

De vakbeurs Lichtwoche Sauerland (foto website) is nu in 2022 gepland van zondag 6 tot vrijdag 11 maart. Het wordt eentonig: ook hier zijn de overheidsmaatregelen vanwege corona weer de boosdoener waardoor de verplaatsing onvermijdelijk werd.

De Lichtwoche, waar volgens organisator Lichtforum Nrw circa 5.000 internationale bezoekers van meer dan 1.000 bedrijven (retailers, retailers en groothandelaren) te verwachten zijn, is een vakevenement voor in- en verkopers van armaturen en lampen. De ambassadeur van deze tiende editie werd vorig jaar reeds bekend gemaakt.

Links

www.lichtforum-nrw.de
www.lichtwoche-sauerland.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, beurs, show, event, vakbeurs, evenement, corona, verplaatst, uitgesteld,#lichtwoche, #lichtwochesauerland, #lichtforum

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden