Lichtwoche verschuift

Donderdag 21 januari 2021

Normaal gesproken wordt de biŽnnale Lichtwoche in oneven jaren op meerdere locaties in Sauerland gehouden. Maar de 2021-editie verschuift naar 2022.
Lichtwoche verschuift

De vakbeurs Lichtwoche Sauerland (foto website) is nu in 2022 gepland van zondag 6 tot vrijdag 11 maart. Het wordt eentonig: ook hier zijn de overheidsmaatregelen vanwege corona weer de boosdoener waardoor de verplaatsing onvermijdelijk werd.

De Lichtwoche, waar volgens organisator Lichtforum Nrw circa 5.000 internationale bezoekers van meer dan 1.000 bedrijven (retailers, retailers en groothandelaren) te verwachten zijn, is een vakevenement voor in- en verkopers van armaturen en lampen. De ambassadeur van deze tiende editie werd vorig jaar reeds bekend gemaakt.

Links

www.lichtforum-nrw.de
www.lichtwoche-sauerland.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, beurs, show, event, vakbeurs, evenement, corona, verplaatst, uitgesteld,#lichtwoche, #lichtwochesauerland, #lichtforum

Gerelateerd nieuws
Zelected by House zoekt BelgiŽ
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor BelgiŽ.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
 
Caboche plust
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden