Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC

Woensdag 29 januari 2020

Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vindt de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Tijd voor noviteiten van de vaste standhouders, nieuwkomers en een lezing van Orac Decor.
Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC
Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC

Wij meldde het al eerder, het ETC Design Center Europe in Culemborg blijft bezig met de verbreding van het productaanbod. De drie nieuwe exposanten maken dit zeker duidelijk. Exclusive Steel (foto 1) is aanwezig met stalen deuren, van de merken Jansen (ODS), Forster (Agentor) en Secco Sistemi. ID Garden Products (foto 2) levert zonnezeilen van de merken ShadowART en Soliday. Linde Agenturen tenslotte, levert luxe keukens, met producten van de merken Alpes Inox (foto 3), Fhiaba, Fisher & Paykel, Le Chai en Agrilution.

 

Vaste exposant La Aurelia Design begint 2020 met nieuwe, kleurrijke wandcreaties. Na de release van repeat-collectie Boutique Mood, afgelopen september, heeft ontwerpster Aurelia Ebbe niet stilgestaan. De collectie Secret Garden vulde zij aan met nieuwe muurcomposities. Hidden Treasure (foto 4) is de naam van de nieuwste compositie. De Secret Garden Wallpaper collectie wordt aangeboden als murals/paneelbehang, met een standaardmaat van 243,5cm breed x 300cm hoog. Het vlies en seamless wallpaper kan ook op maat worden gemaakt, of ingelijst. De Seamless Wallpapers zijn vanaf nu 100% recyclebaar en voorzien van een 3D textielstructuur.

 

Op 3 januari geeft Orac Decor, specialist voor decoratieve profielen en ornamenten, een lezing. In het verleden waren rijk geornamenteerde gebouwen en interieur populair. Daarna volgde minimalisme, waarbij de traditionele elementen werden verstopt of zelfs afgebroken. Momenteel mogen stijlen volgens Orac Decor opnieuw gecombineerd worden. Hierover vertelt het bedrijf in de gratis lezing. Inschrijven is wel nodig, dat kan via deze link. De presentatie gaat van start om 13:30 in de ETC Design Lounge op de eerste etage.

 

Tijdens de ETC Design Experience van september 2019 is de kunstexpositie Art Lane geïntroduceerd, deze is inmiddels uitgebreid met diverse nieuwe namen. World of Some, Grace Spiegel, Anne van den Heuvel, Gabriëlle M. Design/Tistuu en Albert Potgieter.

 

De ETC Design Experience vindt plaats maandag 3 en dinsdag 4 februari. Maandag van 10-18, dinsdag van 10-17 uur.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.exclusivesteel.nl
www.idgardenproducts.nl
www.alpesinox.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #exclusivesteel, #idgardenproducts, #lindeagenturen, #alpesinox, #oracdecor

Gerelateerd nieuws
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Vescom ge´nspireerd door hout
Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn ge´nspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
lees verder
Veganistisch leer steeds populairder
Leer gemaakt van fruit en bomen lijkt steeds vaker toegepast te gaan worden. We hadden reeds ananas- en boomschorsleer, maar er is inmiddels ook appel- en mangoleer.
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden