Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC

Woensdag 29 januari 2020

Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vindt de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Tijd voor noviteiten van de vaste standhouders, nieuwkomers en een lezing van Orac Decor.
Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC
Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC Lezing Orac op voorjaarsbeurs ETC

Wij meldde het al eerder, het ETC Design Center Europe in Culemborg blijft bezig met de verbreding van het productaanbod. De drie nieuwe exposanten maken dit zeker duidelijk. Exclusive Steel (foto 1) is aanwezig met stalen deuren, van de merken Jansen (ODS), Forster (Agentor) en Secco Sistemi. ID Garden Products (foto 2) levert zonnezeilen van de merken ShadowART en Soliday. Linde Agenturen tenslotte, levert luxe keukens, met producten van de merken Alpes Inox (foto 3), Fhiaba, Fisher & Paykel, Le Chai en Agrilution.

 

Vaste exposant La Aurelia Design begint 2020 met nieuwe, kleurrijke wandcreaties. Na de release van repeat-collectie Boutique Mood, afgelopen september, heeft ontwerpster Aurelia Ebbe niet stilgestaan. De collectie Secret Garden vulde zij aan met nieuwe muurcomposities. Hidden Treasure (foto 4) is de naam van de nieuwste compositie. De Secret Garden Wallpaper collectie wordt aangeboden als murals/paneelbehang, met een standaardmaat van 243,5cm breed x 300cm hoog. Het vlies en seamless wallpaper kan ook op maat worden gemaakt, of ingelijst. De Seamless Wallpapers zijn vanaf nu 100% recyclebaar en voorzien van een 3D textielstructuur.

 

Op 3 januari geeft Orac Decor, specialist voor decoratieve profielen en ornamenten, een lezing. In het verleden waren rijk geornamenteerde gebouwen en interieur populair. Daarna volgde minimalisme, waarbij de traditionele elementen werden verstopt of zelfs afgebroken. Momenteel mogen stijlen volgens Orac Decor opnieuw gecombineerd worden. Hierover vertelt het bedrijf in de gratis lezing. Inschrijven is wel nodig, dat kan via deze link. De presentatie gaat van start om 13:30 in de ETC Design Lounge op de eerste etage.

 

Tijdens de ETC Design Experience van september 2019 is de kunstexpositie Art Lane geïntroduceerd, deze is inmiddels uitgebreid met diverse nieuwe namen. World of Some, Grace Spiegel, Anne van den Heuvel, Gabriëlle M. Design/Tistuu en Albert Potgieter.

 

De ETC Design Experience vindt plaats maandag 3 en dinsdag 4 februari. Maandag van 10-18, dinsdag van 10-17 uur.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.exclusivesteel.nl
www.idgardenproducts.nl
www.alpesinox.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #exclusivesteel, #idgardenproducts, #lindeagenturen, #alpesinox, #oracdecor

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden