Rijks kleurenwaaier

Dinsdag 28 januari 2020

Akzonobel heeft voor verfmerk Sikkens heeft een nieuwe 'designtool' voor haar Rijks kleuren ontwikkeld.
Rijks kleurenwaaier
Rijks kleurenwaaier Rijks kleurenwaaier Rijks kleurenwaaier

Sikkens voert al enige jaren de Rijks kleuren in het assortiment. Het verfmerk van Akzonobel heeft een vernieuwde kleurenwaaier op de markt gebracht die niet geprint is, maar waarvoor echte verf gebruikt is: meer realistisch en kleurecht.

De vernieuwde kleurenwaaier bestaat uit goud en 23 kleuren waarvan acht grijstinten. De kleuren bestaan verder uit verschillende soorten groen, rood, terra, oker en bruin. De Sikkens Rijks Kleuren zijn verkrijgbaar in zowel muurverven als lakken.

Akzonobel, ook bekend van verfmerk Flexa en plamuurmerk Alabastine, ontwikkelde deze collectie in 2013 in samenwerking met het Rijksmuseum toen het museum een grote renovatie onderging. Daarbij zijn de originele kleuren zoals gebruikt door architect Pierre Cuypers in 1885 in een collectie van Sikkens weer tot leven gebracht.

'In 2019 is Akzonobel een hernieuwde samenwerking met het Rijksmuseum aangegaan als hoofdpartner van Operatie Nachtwacht – een drie jaar durend project dat hoofdzakelijk om het onderzoeken en restaureren van de Nachtwacht van Rembrandt draait. Een mooi moment om dit met een vernieuwde en kleurechte Sikkens Rijkskleurenwaaier te vieren,' stelt Raymond de la Court, directeur Akzonobel Decorative Paints Benelux.
Links

www.akzonobel.com
www.alabastine.nl
www.flexa.nl
www.rijksmuseum.nl
www.sikkens.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, retail, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, rijksmuseum, verf, muurverf, lak, #flexanl, #akzo, #akzonobel, #alabastine, #flexa, #rijksmuseum, #sikkens, #rijks

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden