Rijks kleurenwaaier

Dinsdag 28 januari 2020

Akzonobel heeft voor verfmerk Sikkens heeft een nieuwe 'designtool' voor haar Rijks kleuren ontwikkeld.
Rijks kleurenwaaier
Rijks kleurenwaaier Rijks kleurenwaaier Rijks kleurenwaaier

Sikkens voert al enige jaren de Rijks kleuren in het assortiment. Het verfmerk van Akzonobel heeft een vernieuwde kleurenwaaier op de markt gebracht die niet geprint is, maar waarvoor echte verf gebruikt is: meer realistisch en kleurecht.

De vernieuwde kleurenwaaier bestaat uit goud en 23 kleuren waarvan acht grijstinten. De kleuren bestaan verder uit verschillende soorten groen, rood, terra, oker en bruin. De Sikkens Rijks Kleuren zijn verkrijgbaar in zowel muurverven als lakken.

Akzonobel, ook bekend van verfmerk Flexa en plamuurmerk Alabastine, ontwikkelde deze collectie in 2013 in samenwerking met het Rijksmuseum toen het museum een grote renovatie onderging. Daarbij zijn de originele kleuren zoals gebruikt door architect Pierre Cuypers in 1885 in een collectie van Sikkens weer tot leven gebracht.

'In 2019 is Akzonobel een hernieuwde samenwerking met het Rijksmuseum aangegaan als hoofdpartner van Operatie Nachtwacht – een drie jaar durend project dat hoofdzakelijk om het onderzoeken en restaureren van de Nachtwacht van Rembrandt draait. Een mooi moment om dit met een vernieuwde en kleurechte Sikkens Rijkskleurenwaaier te vieren,' stelt Raymond de la Court, directeur Akzonobel Decorative Paints Benelux.
Links

www.akzonobel.com
www.alabastine.nl
www.flexa.nl
www.rijksmuseum.nl
www.sikkens.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, retail, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, rijksmuseum, verf, muurverf, lak, #flexanl, #akzo, #akzonobel, #alabastine, #flexa, #rijksmuseum, #sikkens, #rijks

Gerelateerd nieuws
Vescom ge´nspireerd door hout
Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn ge´nspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
lees verder
Veganistisch leer steeds populairder
Leer gemaakt van fruit en bomen lijkt steeds vaker toegepast te gaan worden. We hadden reeds ananas- en boomschorsleer, maar er is inmiddels ook appel- en mangoleer.
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŰ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder
 
Weelderig Elitis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden