Desso Tarkett nieuw op DWI

Dinsdag 28 januari 2020

Met minder dan twee weken te gaan meldt De Woonindustrie (DWI) alweer verschillende nieuwkomers. Op de Voorjaarsvakbeurs, die van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 plaatsvindt, primeurt onder meer Desso Tarkett.
Desso Tarkett nieuw op DWI
Desso Tarkett nieuw op DWI Desso Tarkett nieuw op DWI

Na de eerdere nieuwkomers, maakt De Woonindustrie weer vier nieuwe standhouders bekend. Fractions Shutters by Osiris Hertman, Vandeheg Lighting, Ledbuydirect met het merk Lybardo en Desso Tarkett. Een andere nieuwkomer, Hoogendam Interiors, komt nog niet tijdens de beurs, maar op 1 april in het centrum.

 

Tijdens de Voorjaarsvakbeurs laat Desso Tarkett onder meer de nieuwe tapijtcollectie Art Deco zien. De grandeur van de Art Deco stijl is de inspiratiebron voor deze collectie, met geometrische patronen zoals de beroemde visgraat - en honingraatstructuur. Deze worden gecombineerd met natuurlijke effecten in de warme kleuren van vijf edelstenen: amber, smaragd (foto 2), robijn, amethist en grafiet (foto 1). De kleuren en dessins zijn onderling met elkaar te combineren.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dessotarkett.nl
www.vandeheg.nl
www.osirishertman.com
www.ledbuydirect.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #fractions, #vandeheglighting, #ledbuydirect, #lybardo, #hoogendaminteriors

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden