K+R Interior Concepts failliet

Donderdag 20 juni 2024

Door de Rechtbank in Oost-Brabant is over interieurbouwer K+R Interior Concepts in 's-Hertogenbosch het faillissement uitgesproken.
K+R Interior Concepts failliet

De interieurbouwer en meubelmaker was volgens de Kamer van Koophandel in september 2016 opgericht en er waren 3 medewerkers actief. Eigenaar was Ruud van der Plas, die na z'n studie aan het Hout- en Meubileringscollege en Design Art & Technology, ruim tien jaar als projectmanager bij Van der Plas Meubel & Project in Den Bosch heeft gewerkt. Ook bij K+R bleef hij samenwerken met Van der Plas.

K+R Interior Concepts richtte zich op het maken van hoogwaardige residentiële en projectmatige interieurs, zo blijkt uit de website. Klanten niet alleen uit de buurt van Den Bosch, maar ook uit Amsterdam en zelfs uit onder meer Duitsland, Frankrijk en Spanje werd bediend. Indrukwekkende projecten waaronder de Bisous, De Willem, Do Not Disturb, Mr. Porter, Park Centraal, Seafood Bar (foto) en The Duchess staan er genoemd.

Het motto: 'Making interiors with keeping its true form and optimising functionality is what we do. Using honest material that age to perfection is what we love.'

Als curator is benoemd de heer M.W. Steenpoorte, werkzaam bij Banning uit Den Bosch, T +31 (0)73-6927777, E: info@banning.nl.Links

www.kr-ic.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, kast, tafel, salontafel, meubelmaker, interieurbouw, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, 71387994, #krinteriorconcepts, #vanderplas, #failliet

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŰle problemen is gekomen.
lees verder
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden