Interieur naar 2021

Dinsdag 19 mei 2020

Terwijl de meeste beurzen vanaf september - met gepaste maatregelen tegen corona - weer verwachten door te kunnen gaan, geldt dat niet voor Interieur 2020 in oktober.
Interieur naar 2021

De organisatie van de biënnale Interieur Kortrijk beschouwt de impact te groot voor de 50.000 verwachte bezoekers verspreid over vijf dagen. Volgens Jo Libeer is daarnaast de impact van het coronavirus enorm voelbaar: 'Er heerst onzekerheid en investeringen worden uitgesteld.' Daarom is de 27e editie van de beurs een jaar verplaatst naar 21-25 oktober 2021.

Dat geeft ook meer ruimte voor de ontwikkeling naar het nieuwe model dat de organisatie een paar jaar geleden inzette. Na een verkorting van de vorige editie in 2018 van tien naar vijf dagen is het verder de bedoeling dat Interieur uitgroeit tot een stadsfestival (in 2018: Interieur City Festival) met een 'intenser en professioneler' programma. Dit zou beantwoorden aan vragen uit de markt, maar moet blijkbaar nu nog - bijna twee jaar later - wel verder worden uitgewerkt.

 

Het uitstel voor de beurs lijkt dus niet slecht uit te komen: 'We kijken hoopvol naar de toekomst en krijgen er een jaar bij om aan een inhoudelijk sterke Biënnale te werken,' aldus Libeer.

Links

www.interieur.be

Tags

Nieuws, wonen, interieur, inrichting, meubel, textiel, licht, verlichting, stof, vloer, design, designbeurs, directie, directeur, personalia, interieur kortrijk, biŽnnale, stichting, ontwerp, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, uitstel, verschuiving, #corona, #covid19, #biennaleinterieur, #interieurkortrijk, #biennaleinterieurkortrijk, #interieurcityfestival

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van RiviŤra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
Topjaloezieen van Blister
Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden