Insolventie voor Porschen

Zaterdag 21 maart 2020

De Duitse gordijnspecialist Porschen uit Wuppertal is vorige week een insolventieprocedure gestart om een faillissement te voorkomen.
Insolventie voor Porschen

Porschen GmbH & Co. KG levert gordijn- en meubelstoffen en allerlei bijbehorende fournituren zoals gordijnband, passementen en rails voor zowel residentiële als de projectmarkt.

De historie van het bedrijf start al in 1887, toen als passementenfabriek nog onder de naam Simon & Strauß in Annaberg. In 1936 werd het bedrijf verkocht aan Porschen, gevestigd in Keulen. Vervolgens werd in 1948 verhuisd naar Wuppertal. Porschen exporteert haar producten wereldwijd.

Nu is de districtsrechtbank van Wuppertal verzocht om een insolventieprocedure te openen. Advocaat Andreas Schoss van het in Wuppertal gevestigde advocatenkantoor Blesinger Wischermann & Partner is op 13 maart 2020 aangesteld als voorlopig curator voor de insolventie.Links

www.porschen.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, passement, gordijnband, rails, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #porschen

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in Genève.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden