Moso koopt Bambeau

Zaterdag 21 maart 2020

Moso International uit Zwaag neemt de Duitse concullega Bambeau uit Frechen, label van Becker & Gro▀garten GmbH, over.
Moso koopt Bambeau
Moso koopt Bambeau

Moso International heeft net een grote brand op het hoofdkantoor in Zwaag gehad, maar dat heeft de bamboespecialist er niet van weerhouden om vorige week de overname van concurrent Bambeau (Becker & Großgarten) aan te kondigen. Voorlopig worden de merken en verkoopstructuren van beide bedrijven ongewijzigd voortgezet. Onder het label Bambeau worden bamboe-vloeren en bamboe-fineer verkocht (foto 1, enkele voorbeelden; website Bambeau).

De overname van Bambeau is volgens oprichter en directeur René Zaal (foto 2) een belangrijke stap voor Moso om haar marktpositie uit te breiden. Ook Michael van Houten, salesmanager voor de DACH-regio, ziet voordelen in synergie, productportfolio, beschikbaarheid en de bundeling van knowhow.

Vooral de fusie van de R&D-afdelingen is volgens Moso van belang. Beide bedrijven hebben zowel lokaal als in China hun eigen ontwikkelings- en productiefaciliteiten.Links

www.bambeau.com
www.moso.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, fineer, bamboe, bamboo, wandpaneel, wand, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, overname, fusie, samenwerking, samen, koop, overgenomen, overname, merger, acquisitie, #bambeau, #moso

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Dynamic Wood-3D van Interfloor
Interfloor introduceert een aanvulling op de bestaande Black Tex Back vinylserie. De Dynamic Wood-3D PVC-vinylcollectie wordt gekenmerkt door realistische planken dankzij de 3D-Embossing-in-Register-Techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden