Duurzame tuinen thema Spoga + gafa 2020

Maandag 23 maart 2020

Het tuinseizoen staat in de startblokken. De voorbereidingen voor de Spoga + gafa zijn in volle gang. Organisator Koelnmesse verwacht dat de beurs van 6-8 september doorgang kan vinden. Thema dit jaar: Duurzame tuinen.
Duurzame tuinen thema Spoga + gafa 2020

Ondanks de heersende wereldwijde situatie vanwege het Coronavirus hebben bedrijven uit 64 landen zich al voor Spoga  + gafa geregistreerd, wat neerkomt op een stijging van acht procent in vergelijking met de editie van 2019.

 

Het thema Duurzame tuinen loopt door alle segmenten van Spoga + gafa. In aanloop naar en op het evenement presenteert de vakbeurs samen met de exposanten duurzame producten en ideeën met toegevoegde waarde voor de behoeften van de groene sector. Samen vragen de beursdeelnemers zich af hoe duurzaam de tuin moet zijn. De focus ligt verder op speciale lezingen en productshows, innovatieve benaderingen en rondleidingen.

 

In de vier segmenten, Garden living, Garden bbq, Garden creation & care en Garden unique, hebben zich tot nu toe de volgende merken aangemeld: Artevasi, Biohort, Capi Europe, Edeco, Edelman, Elho, Emsa, Fiskars, Gardena, Glatz, Gloria, Hartman, Intex, Kaemingh, Kettler Home & Garden, Koopman, Napoleon, Nardi, Rösle, Scheurich, Sieger, Severin, Traeger Grill, van Esschert Design, Weber-Stephen, Westland en G. Wurm.

 

Spoga + gafa 2020 is op 6 en 7 september geopend van 9-18- uur en op 8 september van 9-17 uur. Mocht de beurs vanwege het Corona-virus worden uitgesteld of geannuleerd, dan vergoedt Koelnmesse de reeds betaalde toegangskaarten. Exposanten die niet willen deelnemen bij een nieuwe datum, krijgen hun geld terug van de Koelnmesse.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Thuiswerktips van Walter Knoll
Walter Knoll creëert al meer dan 150 jaar woonruimtes. In deze tijd wil het Duitse bedrijf het verplicht thuisblijven productiever maken met zijn producten. Om thuiswerken te faciliteren stelt de fabrikant diverse tafels en stoelen voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden