Luxaflex vernieuwt horizontale jaloezieŽn

Maandag 23 maart 2020

De collectie horizontale jaloezieŽn van Luxaflex is uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen. Zij zijn daarnaast vanaf nu ook leverbaar in Megaview uitvoering voor een maximaal uitzicht bij grote raampartijen.
Luxaflex vernieuwt horizontale jaloezieŽn
Luxaflex vernieuwt horizontale jaloezieŽn Luxaflex vernieuwt horizontale jaloezieŽn Luxaflex vernieuwt horizontale jaloezieŽn

Aan de bestaande serie aluminium jaloezieën (gemaakt van 98% gerecycled aluminium) heeft Luxaflex een nieuwe selectie van pastelkleuren, patronen en designaccenten toegevoegd.

 

Voor 50 mm jaloezieën is er een afwerking met houten onderlat en koof aan de bovenzijde ontwikkeld en ook 25 mm jaloezieën zijn nu leverbaar met decoratief ladderband. De Pure Sense-lijn binnen de collectie heeft ook een update gekregen. De nieuwe serie bestaat uit unikleurige en tweekleurige items; een lichtere toon aan de voorkant van de lamel en een donkerdere toon aan de achterkant. De nieuwe ladderbanden in 10, 25 en 38 mm kunnen de kamer volgens Luxaflex groter of kleiner doen lijken.

 

De 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën zijn nu verkrijgbaar in de nieuwe Megaview uitvoering met kantelfunctie. De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot vijf meter hoog afdekken, waardoor ook bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kan worden verkregen.

 

De jaloezieën zijn dankzij het bedieningssysteem Powerview Motorisation, te bedienen met Google Home, Apple Home Pod en Amazon Alexa. Een andere optie is de koordloze en kindvriendelijke Literise bediening, die nu beschikbaar is voor 50 en 70 mm jaloezieën. Ook kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën vanaf nu met Powerview 230V motor geleverd worden. De 16 en 25 mm jaloezieën kunnen nu ook in combinatie met Framefix worden geleverd. Met dit systeem worden de jaloezieën met een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst.Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, #luxaflex,

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Akoestisch Wallpepper Onu-hal
De Italiaanse behangfabrikant Wallpepper heeft haar wandbekledingsproducten mogen leveren voor de aankleding van de grote Onu-hal XIX van de Verenigde Naties in GenŤve.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden