Fatboy Toni

Dinsdag 24 maart 2020

De zitzakkenspecialist Fatboy heeft de laatste jaren het assortiment uitgebreid met onder meer Lamzaccen, hangmatten, poefs, parasols, tafels, verlichting en accessoires. En nu het programma TonÝ.
Fatboy Toni
Fatboy Toni Fatboy Toni Fatboy Toni

Fatboy, begin dit jaar exposant van de interieurbeurs IMM Cologne, heeft weer een extra reden om terug te keren naar Keulen. Om hun nieuwe outdoor programma Toní te presenteren, lijkt de internationale tuinbeurs Spoga immers de meest geschikte locatie.

Ontwerper Erik Stehmann gaf een twist aan de klassieke bistrostoel door de authentieke vormgeving te moderniseren met de eigenschappen van aluminium ontstond de Toní collectie: roestvrij, UV- en weerbestendig en licht van gewicht. Met of zonder armleuning en stapelbaar tot vier stuks hoog.

Er zijn twee bijbehorende tafels beschikbaar. De Toní Bistreau heeft een rond blad van ø 80 cm en heeft verstelbare poten waarmee de tafel ook eenvoudig recht te stellen is op een onregelmatig oppervlak. Het gat in het midden dient overdag als parasolhouder en ’s avonds als enkelvoudige kaarsenhouder.
De Toní Tablo heeft een lengte van 220 cm en biedt plek aan acht personen, waarvoor een driearmige kandelaar beschikbaar is.

Tenslotte zijn er ook stoelkussens en placemats (Place-we-mat) in de stijl van het programma verkrijgbaar.

De Spoga+Gafa 2020 vindt plaats van 6-8 september, de volgende IMM Cologne is gepland van 18-24 januari 2021.

Links

www.fatboy.nl
www.imm-cologne.com
www.lamzac.com
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #immcologne, #fatboy, #lamzac

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare L÷nneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden