Barca bij BXB

Woensdag 25 maart 2020

Barbuio Xquisite Brands, oftewel BXB, staat met Designwerk op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Maar de agent heeft nog meer bijzonder design in het pakket.
Barca bij BXB
Barca bij BXB Barca bij BXB Barca bij BXB Barca bij BXB Barca bij BXB

Bijvoorbeeld de afgebeelde bijzondere Barca Lounge Chair van Conde House. BXB vertegenwoordigt deze Japanse fabrikant van massief houten tafels en stoelen sinds najaar 2018.

Barca betekent een boot in het Italiaans en deze loungestoel heeft vorm van de schaal die op een boot lijkt, kan naar wens veranderen door 28 stukken schuifplaten waaruit de schaal bestaat te verplaatsen. Een enorme uitdaging: de schuifplanken moeten niet alleen soepel bewegen, maar ook de vorm behouden.

Of deze lekker zit? Het is in ieder geval wel een prachtig gezicht. En de stoel won volgens BXB-directeur Marco Barbuio de beste prijs op de International Furniture Design Fair in Asahikawa 2008 vanwege zijn originaliteit.

 Links

www.bxbagenturen.nl
www.condehouse.de
www.cotta.li
www.designwerk.li
www.dewoonindustrie

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #bxbagenturen, #designwerk, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #condehouse

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Thuiswerktips van Walter Knoll
Walter Knoll creëert al meer dan 150 jaar woonruimtes. In deze tijd wil het Duitse bedrijf het verplicht thuisblijven productiever maken met zijn producten. Om thuiswerken te faciliteren stelt de fabrikant diverse tafels en stoelen voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden