Samenwerking Soho en Pierre Frey

Woensdag 25 maart 2020

Soho Home en Pierre Frey lanceren samen een collectie van textiel en meubeldesign voor de lente van 2020. Soho House viert dit jaar zijn 25e verjaardag en grijpt dit jubileum aan om samen met Pierre Frey een hele collectie samen te stellen.
Samenwerking Soho en Pierre Frey
Samenwerking Soho en Pierre Frey Samenwerking Soho en Pierre Frey

Soho House ontstond als besloten ledenclub. Inmiddels heeft het bedrijf clubs, werkruimtes, restaurants, spa's en slaapkamers over de hele wereld. Soho Home is de interieurcollectie van Soho House met meubels, verlichting, servies, textiel en accessoires geïnspireerd op, of gezien in, hun clubhuizen wereldwijd. Volgens Soho House is de nieuwe collectie met Pierre Frey ontstaan vanuit een gemeenschappelijke liefde om grenzen van design te verleggen en het experimenteren met opvallende patronen en het gebruik van kleur.

 

De collectie bestaat uit een bewerking van de bekende meubel- en textielvormen van Soho Home, die door Pierre Frey opnieuw zijn bedacht met unieke Le Manach stoffen uit het archief van het bedrijf. De collectie bestaat uit onder meer het Benin kussen, Congo kussen, Boma kussen, de Bamako stoel, Zanzibar voetenbank en Les Perles bed (foto 3 gekenmerkt door uitvergrote Louis XVI patronen). De producten werken volgens het bedrijf goed alleen, of kunnen gecombineerd worden.

 

De stoffen van Pierre Frey worden in Nederland verdeeld door Brugman uit Landsmeer. De Belgische agent is Atsceau uit Brussel.Links

www.atsceau.com
www.brugmanbv.nl
www.pierrefrey.com
www.sohohouse.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, kussen, stof, zijde, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelen, stoel, voetenbank, slaapkamer, bed, #atsceau, #pierrefrey, #sohohouse, #sohohome

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden