DWI vroeger open

Woensdag 25 maart 2020

Naar aanleiding van de nieuwe Coronamaatregelen heeft de DWI (De Woonindustrie) besloten de opschorting van de Marketdays te verlengen en vroeger open te gaan.
DWI vroeger open

Het kabinet kondigde 23 maart nieuwe genomen maatregelen aan vanwege het Corona (Covid-19) virus.

Daarom biedt DWI vakbezoekers de mogelijkheid De Woonindustrie te bezoeken, maar uitsluitend op afspraak met exposant(en) met met maximaal drie personen gelijktijdig, waarbij altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden genomen.

Om een grotere spreiding mogelijk te maken is De Woonindustrie al geopend vanaf 8:30 uur, de openingstijden zijn nu dus maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur.

De opschorting van de Marketdays liep eerst tot 1 april, maar dat is nu met twee maanden verlengd tot en met 31 mei.
Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden