DWI vroeger open

Woensdag 25 maart 2020

Naar aanleiding van de nieuwe Coronamaatregelen heeft de DWI (De Woonindustrie) besloten de opschorting van de Marketdays te verlengen en vroeger open te gaan.
DWI vroeger open

Het kabinet kondigde 23 maart nieuwe genomen maatregelen aan vanwege het Corona (Covid-19) virus.

Daarom biedt DWI vakbezoekers de mogelijkheid De Woonindustrie te bezoeken, maar uitsluitend op afspraak met exposant(en) met met maximaal drie personen gelijktijdig, waarbij altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden genomen.

Om een grotere spreiding mogelijk te maken is De Woonindustrie al geopend vanaf 8:30 uur, de openingstijden zijn nu dus maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur.

De opschorting van de Marketdays liep eerst tot 1 april, maar dat is nu met twee maanden verlengd tot en met 31 mei.
Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden