Rever brengt bureaustoel thuis

Woensdag 25 maart 2020

Rever Interieurprojecten heeft een bijzondere service in het leven geroepen naar aanleiding van de Coronacrisis: de Bureaustoel Service.
Rever brengt bureaustoel thuis

De Bureaustoel Service van Rever Interieurprojecten uit Utrecht vervoert bureaustoelen van kantoor naar thuiswerkplek. Dit doet het bedrijf om organisaties in deze coronacrisis te helpen. Bestaande bureaustoelen die nu in lege kantoren staan, worden op verzoek vervoerd naar de thuisadressen van medewerkers die nu massaal thuiswerken.

Op kantoor zitten medewerkers op ergonomische goede bureaustoelen, maar thuis is dat vaak niet het geval. Nu veel mensen thuiswerken werken ze noodgedwongen de hele dag dan ook op een 'gewone' eetkamerstoel.

Om dat te voorkomen bedacht Rever dus de Bureaustoel Service bedacht, een service die tegen kostprijs wordt aangeboden. Dit op basis van een voorstel op maat afhankelijk van de locaties (bedrijf/werknemers) en het aantal stoelen.

De bezorgers rijden alleen, houden altijd twee meter afstand tot andere personen, betreden geen woningen - ze leveren de bureaustoel bij de voordeur af - en desinfecteren hun handen na elke aflevering. Ontvangers tekenen de afleverbon met eigen pen af.Links

www.rever.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, woonwinkel, detailhandel, project, kantoor, hospitality, meubilair, meubel, bureaustoel, werkplek, thuiswerk, soho, #corona, #covid19, #bureaustoelservice, #rever

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden