Rever brengt bureaustoel thuis

Woensdag 25 maart 2020

Rever Interieurprojecten heeft een bijzondere service in het leven geroepen naar aanleiding van de Coronacrisis: de Bureaustoel Service.
Rever brengt bureaustoel thuis

De Bureaustoel Service van Rever Interieurprojecten uit Utrecht vervoert bureaustoelen van kantoor naar thuiswerkplek. Dit doet het bedrijf om organisaties in deze coronacrisis te helpen. Bestaande bureaustoelen die nu in lege kantoren staan, worden op verzoek vervoerd naar de thuisadressen van medewerkers die nu massaal thuiswerken.

Op kantoor zitten medewerkers op ergonomische goede bureaustoelen, maar thuis is dat vaak niet het geval. Nu veel mensen thuiswerken werken ze noodgedwongen de hele dag dan ook op een 'gewone' eetkamerstoel.

Om dat te voorkomen bedacht Rever dus de Bureaustoel Service bedacht, een service die tegen kostprijs wordt aangeboden. Dit op basis van een voorstel op maat afhankelijk van de locaties (bedrijf/werknemers) en het aantal stoelen.

De bezorgers rijden alleen, houden altijd twee meter afstand tot andere personen, betreden geen woningen - ze leveren de bureaustoel bij de voordeur af - en desinfecteren hun handen na elke aflevering. Ontvangers tekenen de afleverbon met eigen pen af.Links

www.rever.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, woonwinkel, detailhandel, project, kantoor, hospitality, meubilair, meubel, bureaustoel, werkplek, thuiswerk, soho, #corona, #covid19, #bureaustoelservice, #rever

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Thuiswerktips van Walter Knoll
Walter Knoll creëert al meer dan 150 jaar woonruimtes. In deze tijd wil het Duitse bedrijf het verplicht thuisblijven productiever maken met zijn producten. Om thuiswerken te faciliteren stelt de fabrikant diverse tafels en stoelen voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden