Huisshow Paul Rogers

Donderdag 30 mei 2024

Paul Rogers is een nieuw merk van PR Living, dat sinds dit voorjaar vertegenwoordigd wordt door Left Label Collections. In juni zijn klanten welkom in Waregem om kennis te maken met het merk.
Huisshow Paul Rogers
Huisshow Paul Rogers Huisshow Paul Rogers Huisshow Paul Rogers

Paul Rogers organiseert op 24, 25 en 26 juni een huisshow in de showroom PR Living. Creatief directeur Cas Moor is aanwezig om de ontwerpen van het bedrijf voor te stellen, zij hebben alle ruimte op de 1.500 m2 van het pand. Ook aanwezig zijn? Aanmelden kan via info@paulrogers.be.

 

Eén van de nieuwe modellen op de huisshow is de modulaire bank Noma. Het zitmeubel is volgens Paul Rogers geïnspireerd op de architectonische schoonheid van Japanse houten huizen. Noma is herkenbaar aan strakke lijnen en een verhoogde basis. De modulaire Noma serie kan aangevuld worden met bijpassende salontafel Lago, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Als top kan gekozen worden tussen fineer, keramiek en Mortex.

 

Left Label Collections heeft ook een showroom in De Woonindustrie, waar ook meubels van Paul Rogers te zien zijn.Links

www.paulrogers.be
www.dewoonindustrie.nl
www.leftlabel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, #dewoonindustrie, #dwi, #leftlabel, #paulrogers, #mortex

Gerelateerd nieuws
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden