Huisshow Keijser&Co

Vrijdag 25 augustus 2023

Interieurbedrijf Keijser&Co organiseert van 2 tot en met 6 september een huisshow in haar showroom Nidum. Tijdens de vijf dagen is iedereen welkom om kennis te maken met de nieuwe collecties.
Huisshow Keijser&Co

Keijser&Co is al meer dan achttien jaar gespecialiseerd in maatwerkmeubelen en opende eind 2021 een tweede showroom in het monumentale Arsenaal in Grave. Eigenaren Aard Keijser en Lonneke van der Weyden vonden het daarom tijd om de sfeerruimtes na bijna twee jaar volledig te vernieuwen.
Er zijn onder andere twee nieuwe houtcollecties en tot wel 50 nieuwe zitmeubelen aan de collectie toegevoegd, die gepresenteerd worden in een volledig vernieuwde showroom in het House of Inspiration.

 

Tijdens de huisshow zijn zowel professionals als de particulier welkom. Bezoekers krijgen dan ook de kans om een kijkje te nemen in de zes suites van Nidum Boetiekhotel, het designhotel op de bovenste verdieping van het Arsenaal in Grave dat in september opent. De kamers zijn ingericht door verschillende gerenommeerde Nederlandse interieurontwerpers met producten van Nidum partners, waardoor ze elk hun eigen uitstraling hebben.

 

Een bezoek aan de huisshow draait niet alleen om de nieuwe Keijser&Co collectie. Er zijn meerdere activiteiten en er worden special guests uitgenodigd, waaronder Addy van den Krommenacker en kunstenaars Wendy Buiter en Chris Tap. Er zullen pop-ups zijn met sieraden van Carliev en Lott. Gioielli, sierkussens van Est-1966, herenmode van Tijssen Herenmode, luxe whisky cabinets van Maltdocks, geurkaarsen van Smeldt en stoffenhuizen met hun laatste collecties.

 

Daarnaast zijn meerdere Nidum partners aanwezig, waaronder Bogarden Buitenmeubilair, Cheminée, Geberit, Grapelife, Hive kitchen, Nidum Design Beds en Silk-ka flowers. Duparc verzorgt een valetservice in luxe auto’s en bezoekers ontvangen een goodiebag.

 

Naast een gratis overnachting In Nidum Boetiekhotel wordt er ook een Bean Bag van Borek verloot onder de bezoekers. In het inpandige restaurant Ovum worden tijdens de huisshow verschillende bites, borrelplanken en gerechten van de barbecue geserveerd.Links

www.nidum.nl
www.keijsersinteriors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, meubel, stoel, bank, kleinmeubel, bijzet, retail, detaillist, winkel, woonwinkel, label, merk, #nidum, #keijserenco,

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden