Groter College voor HMC

Woensdag 08 januari 2020

Het Hout- en Meubileringscollege breidt het College van Bestuur uit. Met ingang van 1 maart 2020 wordt Joke Bos (1971) benoemd tot lid van het College van Bestuur.
Groter College voor HMC

Tot nu toe bestaat het College van Bestuur van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) Amsterdam en Rotterdam alleen uit voorzitter Frans Veringa. Deze zwaait reeds sinds 1 januari 2008 de scepter.

De mbo vakschool heeft naar eigen zeggen de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Door de vele ontwikkelingen met name op het gebied van digitalisering, innovaties en duurzaamheid wordt de rol van de mbo-vakschool voor de meubel-, interieur- en houtverwerkende industrie steeds belangrijker.

Joke Bos is momenteel bestuurder van een koepel van instellingen voor kinderopvang en van scholen voor primair en voortgezet onderwijs. Hiervoor was zij vestigingsdirecteur van een VO school, teamleider en docent Nederlands. Daarbij kent zij de houtverwerkende industrie en heeft hier een grote affiniteit mee.
 Links

www.hmcollege.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, meubel, stoel, vloer, linoleum, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, school, studie, cursus, mbo, opleiding, personalia, #hmcollege, #hmc

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden