Groter College voor HMC

Woensdag 08 januari 2020

Het Hout- en Meubileringscollege breidt het College van Bestuur uit. Met ingang van 1 maart 2020 wordt Joke Bos (1971) benoemd tot lid van het College van Bestuur.
Groter College voor HMC

Tot nu toe bestaat het College van Bestuur van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) Amsterdam en Rotterdam alleen uit voorzitter Frans Veringa. Deze zwaait reeds sinds 1 januari 2008 de scepter.

De mbo vakschool heeft naar eigen zeggen de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Door de vele ontwikkelingen met name op het gebied van digitalisering, innovaties en duurzaamheid wordt de rol van de mbo-vakschool voor de meubel-, interieur- en houtverwerkende industrie steeds belangrijker.

Joke Bos is momenteel bestuurder van een koepel van instellingen voor kinderopvang en van scholen voor primair en voortgezet onderwijs. Hiervoor was zij vestigingsdirecteur van een VO school, teamleider en docent Nederlands. Daarbij kent zij de houtverwerkende industrie en heeft hier een grote affiniteit mee.
 Links

www.hmcollege.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, meubel, stoel, vloer, linoleum, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, school, studie, cursus, mbo, opleiding, personalia, #hmcollege, #hmc

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Forse investering in Gerflor
Cobepa, een investeringsvennootschap van een van de aandeelhouders van bierbrouwer AB InBev, gaat honderden miljoenen euro's investeren in de Franse vinylvloerenproducent Gerflor.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden