Gordijnen met Sun Block

Maandag 11 oktober 2021

Holland Haag heeft een nieuwe collectie Cachet stoffen op de markt gebracht met een noviteit: de metalen coating Sun Block.
Gordijnen met Sun Block
Gordijnen met Sun Block

Cachet blijft steeds op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van mode en design over de hele wereld. Met de nieuwe Cachet-collectie brengt Holland Haag het mooiste uit bekende wereldsteden bij u thuis. De nieuwe collectie bevat nieuwe dessins die allen stuk voor stuk voor een Cachet-gevoel zorgen (foto 1). Hoogwaardige metallic coatings (Sun block by Holland Haag), foliedruk en kwaliteiten met 3D-effect in rijke, diepe en verzadigde kleuren in combinatie met aardetinten zorgen voor een mooi zacht geheel. De dessins hebben contrasterende kleuren waardoor de patronen sterk worden geaccentueerd.

 

Met Sun Block brengt deze gordijnencollectie een noviteit: Sun Block. Hierbij is een metalen coating aangebracht op de achterkant van de gordijnstof die ervoor zorgt dat zonlicht wordt gereflecteerd. Zodoende zijn deze gordijnen perfect als zonwering te gebruiken en kunnen deze goed worden toegepast in werkruimtes, gamekamers (geen zon die in je beeldscherm schijnt) en slaapkamers. Door Sun Block heeft men meer privacy en minder last van fel licht in huis en wordt de koelte in huis behouden in de zomer en de warmte binnen in de winter, energiebesparend dus! Sun Block gordijnen zijn geluidsabsorberend, licht, vallen soepel en zijn bovenal erg sfeervol, zo belooft Holland Haag.

 

De nieuwe Sun Block gordijnen heten Dakar FR (overgordijnstof) en Riyad FR (inbetween - foto 2). Naast voorzien van de metallic coating zijn beide ook vlamvertragend (FR = Fire Resistent). De coating zorgt ervoor dat de hoeveelheid zonlicht dat door het raam en de gordijnen komt wordt gereduceert met wel 60%.Links

www.hollandhaag.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stof, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, grossier, groothandel, jaloezie, rolgordijn, plissé, vouwgordijn, trend, inbetween, zonwerend, verduisterend, innovatie, cachet, cosi, catch, brandwerend, FR, fire resistant, #sunblock, #hollandhaag

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
Seifert marketingdirecteur Frankfurt
Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
lees verder
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden