Gordijnen met Sun Block

Maandag 11 oktober 2021

Holland Haag heeft een nieuwe collectie Cachet stoffen op de markt gebracht met een noviteit: de metalen coating Sun Block.
Gordijnen met Sun Block
Gordijnen met Sun Block

Cachet blijft steeds op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van mode en design over de hele wereld. Met de nieuwe Cachet-collectie brengt Holland Haag het mooiste uit bekende wereldsteden bij u thuis. De nieuwe collectie bevat nieuwe dessins die allen stuk voor stuk voor een Cachet-gevoel zorgen (foto 1). Hoogwaardige metallic coatings (Sun block by Holland Haag), foliedruk en kwaliteiten met 3D-effect in rijke, diepe en verzadigde kleuren in combinatie met aardetinten zorgen voor een mooi zacht geheel. De dessins hebben contrasterende kleuren waardoor de patronen sterk worden geaccentueerd.

 

Met Sun Block brengt deze gordijnencollectie een noviteit: Sun Block. Hierbij is een metalen coating aangebracht op de achterkant van de gordijnstof die ervoor zorgt dat zonlicht wordt gereflecteerd. Zodoende zijn deze gordijnen perfect als zonwering te gebruiken en kunnen deze goed worden toegepast in werkruimtes, gamekamers (geen zon die in je beeldscherm schijnt) en slaapkamers. Door Sun Block heeft men meer privacy en minder last van fel licht in huis en wordt de koelte in huis behouden in de zomer en de warmte binnen in de winter, energiebesparend dus! Sun Block gordijnen zijn geluidsabsorberend, licht, vallen soepel en zijn bovenal erg sfeervol, zo belooft Holland Haag.

 

De nieuwe Sun Block gordijnen heten Dakar FR (overgordijnstof) en Riyad FR (inbetween - foto 2). Naast voorzien van de metallic coating zijn beide ook vlamvertragend (FR = Fire Resistent). De coating zorgt ervoor dat de hoeveelheid zonlicht dat door het raam en de gordijnen komt wordt gereduceert met wel 60%.Links

www.hollandhaag.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stof, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, grossier, groothandel, jaloezie, rolgordijn, plissť, vouwgordijn, trend, inbetween, zonwerend, verduisterend, innovatie, cachet, cosi, catch, brandwerend, FR, fire resistant, #sunblock, #hollandhaag

Gerelateerd nieuws
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden