Badtextiel van Villeroy & Boch

Dinsdag 12 oktober 2021

Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
Badtextiel van Villeroy & Boch

Hoewel Villeroy & Boch van origine vooral bekend is van aardewerk (sanitair, servies), ontwikkelt het bedrijf steeds vaker complementaire producten. De nieuwe collectie badtextiel (hand- en douchedoeken, washandschoentjes, gasten- en zeepdoeken en saunadoeken), gemaakt in Duitsland van hoogwaardig katoengaren, is daarmee een logische aanvulling op het sanitair voor in de badkame. Geweven badmatten met het karakteristieke Villeroy & Boch Carré-ontwerp en luxe badtapijten maken het assortiment compleet.

 

De One-Collection is de effen collectie, met ingeweven band, gemaakt van hoogwaardige katoengarens – Made in Germany. De collectie omvat hand- en douchedoeken, washandschoentjes en gasten- en zeepdoeken in vijftien samengestelde kleurnuances.

 

De Coordinates-Collection is de aanvulling op de One-Collection: kleurrijk geweven badstoffen handdoeken in moderne ruit- en streepontwerpen, saunahanddoeken in vier natuurlijke tinten, geweven badmatten met het Villeroy & Boch Carré en luxe badtapijten. Het badkamertapijt in katoen en polyacryl is er in verschillende maten en passen qua kleur bij de One-Collection.Links

www.villeroy-boch.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, textiel, badtextiel, handdoek, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, #villeroyboch

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Seifert marketingdirecteur Frankfurt
Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
lees verder
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden