Badtextiel van Villeroy & Boch

Dinsdag 12 oktober 2021

Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
Badtextiel van Villeroy & Boch

Hoewel Villeroy & Boch van origine vooral bekend is van aardewerk (sanitair, servies), ontwikkelt het bedrijf steeds vaker complementaire producten. De nieuwe collectie badtextiel (hand- en douchedoeken, washandschoentjes, gasten- en zeepdoeken en saunadoeken), gemaakt in Duitsland van hoogwaardig katoengaren, is daarmee een logische aanvulling op het sanitair voor in de badkame. Geweven badmatten met het karakteristieke Villeroy & Boch Carré-ontwerp en luxe badtapijten maken het assortiment compleet.

 

De One-Collection is de effen collectie, met ingeweven band, gemaakt van hoogwaardige katoengarens – Made in Germany. De collectie omvat hand- en douchedoeken, washandschoentjes en gasten- en zeepdoeken in vijftien samengestelde kleurnuances.

 

De Coordinates-Collection is de aanvulling op de One-Collection: kleurrijk geweven badstoffen handdoeken in moderne ruit- en streepontwerpen, saunahanddoeken in vier natuurlijke tinten, geweven badmatten met het Villeroy & Boch Carré en luxe badtapijten. Het badkamertapijt in katoen en polyacryl is er in verschillende maten en passen qua kleur bij de One-Collection.Links

www.villeroy-boch.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, textiel, badtextiel, handdoek, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, #villeroyboch

Gerelateerd nieuws
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden