De R van buitenmat

Dinsdag 12 oktober 2021

De R zit in de maand, de herfst dient zich langzaaam aan. Het is dus weer tijd voor het adviseren van een buitenmat! Hamat vertelt waarom.
De R van buitenmat
De R van buitenmat De R van buitenmat De R van buitenmat De R van buitenmat De R van buitenmat

Om hardnekkig vuil buiten te houden is het uiteraard verstandig om een goede buitenmat te adviseren. Buitenmatten hebben namelijk een goed schraapvermogen en zorgen ervoor dat het vuil gemakkelijk van de schoenzolen geveegd wordt en in de mat verdwijnt, zo herinnert specialist Hamat nog maar eens. En met de stoere look van hun buitenmatten is het net buiten de deur ook nog eens een eyecatcher. Een buitenmat is bestand tegen outdoor-omstandigheden, weer of geen weer. Of het nu wordt toegepast bij de voor- of achterdeur, bij een tuinhuis, onder een veranda, of in een project. Als de mat vies geworden is dan is deze met een borstel of hogedrukspuit (afhankelijk van het type) weer gemakkelijk schoon te maken.


Hamat heeft een breed assortiment buitenmatten, waaronder de Outline en Topline uit de HQ collectie:

• Outline: deze mat is een robuuste schraper, leverbaar in meerdere kleuren. Het aanloopprofiel zorgt voor een geleidelijke opstap en geeft de mat een chique uiterlijk. Het poolmateriaal van de Outline is gemaakt van 100% polypropyleen met een totale hoogte van 22 mm. De Outline is leverbaar in 3 afmetingen: 35 x 80 cm, 40 x 60 cm en 50 x 80 cm.

• Topline: deze eveneens met aanloopprofiel afgewerkte elegante schraper wordt geleverd in 100% polypropyleen zwart garen in de standaard matmaat 50 x 80 cm. De totale hoogte van deze buitenmat is 15 mm.

Op beide kwaliteiten wordt vijf jaar garantie gegeven.

 

Naast deze textiele schrapers levert Hamat onder meer ook rubbermatten. Deze matten zijn tijdloos, functioneel en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen. Op de website van Hamat is de volledige collectie buitenmatten te vinden.

 

Voor het beste resultaat om vuil te stoppen is het uiteraard belangrijk te adviseren om een buitenmat altijd met een binnenmat te combineren. Een schoon– of droogloopmat zijn de beste deurmatten voor binnen. Deze matten vegen het lichte vuil van de schoenen. En een droogloopmat neemt daarnaast ook nog eens goed vocht op.Links

www.hamat.com
www.hamat.com/category/buitenmatten/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, zones, droogloopmat,schraapmat, schrapen, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #outline, #topline, #hq

Gerelateerd nieuws
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Nieuwe zelfklevende ondervloeren
Estillon breidt de Floorfixx collectie uit met een innovatieve nieuwe zelfklevende ondervloer: Floorfixx optimum.
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder
Steve Wilson stopt bij Headlam
Headlam (Engeland) kondigt aan dat Steve Wilson, Chief Executive, na een uitgebreide carrière als leidinggevende bij het bedrijf, is teruggetreden uit de raad van bestuur en het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden