Seifert marketingdirecteur Frankfurt

Dinsdag 12 oktober 2021

Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
Seifert marketingdirecteur Frankfurt

In haar nieuwe functie is Ivonne Seifert (42) verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie voor de toonaangevende internationale beurzen Heimtextil, Techtextil en Texprocess en de modebeurzen Neonyt en Val:ue, evenals de communicatieactiviteiten voor het internationale merkenmanagement van ongeveer 60 evenementen wereldwijd die de hele waardeketen van de textiel- en mode-industrie bestrijken. Ze vervangt Thimo Schwenzfeier, die na meer dan acht jaar Messe Frankfurt verlaat om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan.

 

Haar taken omvatten de communicatieactiviteiten met betrekking tot de succesvolle hervatting van beurzen in de textielsector en de oprichting van de modemerken van Messe Frankfurt als onderdeel van de Frankfurt Fashion Week. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van smart-datagedreven marketing voor de textielbeurzen en de communicatieactiviteiten van het wereldwijde Texpertise Network.

 

Ivonne Seifert trad tien jaar geleden in dienst bij Messe Frankfurt en heeft in die tijd verschillende marketingfuncties bekleed. Ze heeft uitgebreide marketingexpertise op zowel B2B- als B2C-gebied. In de afgelopen zeven jaar heeft Seifert de internationale topbezoekersmarketing sterk geïntensiveerd en haar expertise in het consumentengoederen- en textielsegment vergroot. In dit verband besteedde zij bijzondere aandacht aan (inter)nationale key-account retentie voor onder meer de beurzen Heimtextil, Ambiente, ISH en Christmasworld. Bovendien speelde ze een grote rol bij het tot stand brengen van slimme data voor acquisitie van nieuwe klanten in het topbezoekerssegment.

 

Voordat zij bij Messe Frankfurt in dienst trad, werkte de in politiek en mediawetenschappen afgestudeerde marketingmanager bij Lagardère Travel Retail Deutschland in Wiesbaden. Daar was ze verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieactiviteiten voor de Duitse markt met een bijzondere focus op POS-marketing, key-accountmanagement en persactiviteiten.

 

Ivonne Seifert, een enthousiaste globetrotter, ontwikkelde haar interesse in de beurs- en tentoonstellingsbusiness toen ze op de marketingafdeling van de speelgoedbeurs in Neurenberg werkte, waar haar taken bestonden uit exposantenmarketing, evenementenbeheer en key-accountbeheer.Links

www.messefrankfurt.com
www.heimtextil.messefrankfurt.com/future
www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.techtextil.messefrankfurt.com
www.texprocess.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, dropshipping, #messefrankfurt, #heimtex, #texprocess, #techtextil, #ivonneseifert

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden