Seifert marketingdirecteur Frankfurt

Dinsdag 12 oktober 2021

Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
Seifert marketingdirecteur Frankfurt

In haar nieuwe functie is Ivonne Seifert (42) verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie voor de toonaangevende internationale beurzen Heimtextil, Techtextil en Texprocess en de modebeurzen Neonyt en Val:ue, evenals de communicatieactiviteiten voor het internationale merkenmanagement van ongeveer 60 evenementen wereldwijd die de hele waardeketen van de textiel- en mode-industrie bestrijken. Ze vervangt Thimo Schwenzfeier, die na meer dan acht jaar Messe Frankfurt verlaat om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan.

 

Haar taken omvatten de communicatieactiviteiten met betrekking tot de succesvolle hervatting van beurzen in de textielsector en de oprichting van de modemerken van Messe Frankfurt als onderdeel van de Frankfurt Fashion Week. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van smart-datagedreven marketing voor de textielbeurzen en de communicatieactiviteiten van het wereldwijde Texpertise Network.

 

Ivonne Seifert trad tien jaar geleden in dienst bij Messe Frankfurt en heeft in die tijd verschillende marketingfuncties bekleed. Ze heeft uitgebreide marketingexpertise op zowel B2B- als B2C-gebied. In de afgelopen zeven jaar heeft Seifert de internationale topbezoekersmarketing sterk geïntensiveerd en haar expertise in het consumentengoederen- en textielsegment vergroot. In dit verband besteedde zij bijzondere aandacht aan (inter)nationale key-account retentie voor onder meer de beurzen Heimtextil, Ambiente, ISH en Christmasworld. Bovendien speelde ze een grote rol bij het tot stand brengen van slimme data voor acquisitie van nieuwe klanten in het topbezoekerssegment.

 

Voordat zij bij Messe Frankfurt in dienst trad, werkte de in politiek en mediawetenschappen afgestudeerde marketingmanager bij Lagardère Travel Retail Deutschland in Wiesbaden. Daar was ze verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieactiviteiten voor de Duitse markt met een bijzondere focus op POS-marketing, key-accountmanagement en persactiviteiten.

 

Ivonne Seifert, een enthousiaste globetrotter, ontwikkelde haar interesse in de beurs- en tentoonstellingsbusiness toen ze op de marketingafdeling van de speelgoedbeurs in Neurenberg werkte, waar haar taken bestonden uit exposantenmarketing, evenementenbeheer en key-accountbeheer.Links

www.messefrankfurt.com
www.heimtextil.messefrankfurt.com/future
www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.techtextil.messefrankfurt.com
www.texprocess.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, dropshipping, #messefrankfurt, #heimtex, #texprocess, #techtextil, #ivonneseifert

Gerelateerd nieuws
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden