Fusie Rodenburg en Moorlag

Donderdag 03 augustus 2023

Als gevolg van een jarenlange samenwerking, hebben Moorlag Projectbouw en Rodenburg Interieurs besloten om samen verder te gaan. Deze fusie heeft volgens mede eigenaar Erik Moorlag veel voordelen.
Fusie Rodenburg en Moorlag

Rodenburg Interieurs is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van interieurdelen op maat. Al meer dan 35 jaar bedenkt en maakt het bedrijf complete interieurs voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Moorlag Projectbouw specialiseert zich in interieurbouw, metaalwerkzaamheden en exterieur timmerwerken.

 

Sinds de fusie heeft Moorlag Projectbouw en Rodenburg Interieurs er ook een afdeling bij om alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie en zonwering aan te bieden. Interieurprofessionals en klanten zijn van harte welkom in de vernieuwde showroom aan de Giek 9 Drachten.Links

www.rodenburginterieurs.nl
www.moorlagprojectbouw.nl

Tags

nieuws, interieur, fusie, overname, samnewerking, samenwerken, koop acquisitie, merger, gefuseerd, winkel, vloeren, raamdecoratie, inspiratie, interieuradvies, installatie, stoffeerders, montagedienst, vloerbedekking, gordijnen, interieurbouw, #rodenburgInterieurs, #moorlag

Gerelateerd nieuws
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
 
R+T 2024 Awards uitgereikt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden