Focus op FFDD deelnemers

Maandag 06 maart 2023

Wat kunnen bezoekers van 2731 maart 2023 verwachten tijdens de Flanders Furniture Design Days (FFDD)? Wij stellen enkele deelnemers voor.
Focus op FFDD deelnemers
Focus op FFDD deelnemers Focus op FFDD deelnemers Focus op FFDD deelnemers

Onder de noemer Flander Furniture Design Days (FFDD) kunnen interieurprofessionals eind maart twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen ontdekken.

 

Ongetwijfeld bekend is het Belgische familiebedrijf Vipack. De onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van meubelen voor jongeren (foto 1). De kracht van Vipack is naar eigen zeggen het continu ontwikkelen van nieuwe producten volgens de laatste trends, om een breed scala aan commerciële producten aan te bieden, met een eigentijdse uitstraling tegen een betaalbare prijs.

Alle nieuwe producten zijn getest en geproduceerd volgens de Europese regelgeving en elke ontwikkeling, afbeelding en branding is beschermd en gepatenteerd. Inmiddels is het bedrijf actief in meer dan 38 landen en nog steeds groeiende. Dit vroeg om een nieuw pand, met een magazijn van 11.000 m2 en een showroom van 500 m2. Deze maand wordt deze nieuwe locatie geopend en Vipack wil het met trots tonen aan de bezoekers van de FFDD.

 

Varam specialiseert zich in stijlvolle, hedendaagse zitmeubelen. Wie de FFDD bezoekt kan de nieuwste modellen van het bedrijf leren kennen. Baxter (foto 2) zoekt volgens Varam de grenzen tussen individueel comfort en architecturaal design op, met een erg lage rugleuning. Donna (foto 3) wordt gekenmerkt door een ‘zwevende’ zit en heeft juist een vrij hoge rug. Frame, tenslotte, werkt volgens Varam als een kader, dat je zelf kunt invullen en inkleuren. Daarom zijn de modellering en stoffering neutraal. Het concept biedt alle vrijheid om je ideale hoekbank te componeren.

 

Leda Collection produceert op maat configureerbare Belgische zitmeubelen. Zij zijn volgens het bedrijf tijdloos, van hoge kwaliteit en bieden een uitstekend comfort. Op foto 4 is Kyoto te zien. Dit model is beschikbaar als fauteuil, maar ook als twee-zits en drie-zits meubel.

 

Op de site van FFDD is het mogelijk om een afspraak in te plannen bij de deelnemende bedrijven.

P.S.: 17-03-2023 nog meer nieuws over FFDDLinks

www.ffdd.be
www.varam.be
www.vipack.be
www.ledacollection.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, beurs, event, evenement, tentoonstelling, huisshow, meubel, meubelen, bank, zitbank, fauteuil, wonen, woning, woon, interieur, slaapcomfort, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #ffdd, #castleline, #demuyncknv, #dekimpenv, #evan, #jardinico, #joli, #ledacollection, #meubar, #revor, #roolfliving, #varam, #vipack

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden