Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI

Dinsdag 30 juli 2019

Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI

De expositie is van vierdejaars studenten van het Bouw & Interieur College ROC Midden Nederland uit Nieuwegein. Speciaal voor het DWI-event stellen zij een expositie van hun werkstukken samen. Deze expositie kan bezocht worden op alle beursdagen.

 

Pinterest-expert Jody Hoogendoorn, van Pinacademie.nl (foto 1) geeft op 2 september een presentatie over Pinterest. Deze sociaalnetwerksite is volgens Hoogendoorn uitgegroeid tot een onmisbare tool voor elk bedrijf. Zij licht de mogelijkheden en kansen van Pinterest toe, aan de hand van basisprincipes en veel praktijkvoorbeelden. Het doel is om met Pinterest meer traffic naar een bedrijfswebsite te genereren. Op 2, 3 en 4 september toont Virtual Builders (foto 2) een nieuwe online tool om 'professioneel interieuradvies bieden in een imponerende setting'. Arne Lubbers, 3D-artiest en eigenaar van Virtual Builders, is aanwezig met een stand in het Atrium.

 

Goed om nog even te noemen, op 2 en 3 september kunnen bezoekers van DWI genieten van een ontbijtje op de slaapafdeling (foto 3). Dit wordt van 8.30 tot 10.30 aangeboden door de slaapexposanten. Zoals eerder op Interieurjournaal gemeld werd is het daarnaast mogelijk om een bezoek aan de Najaarsvakbeurs te combineren met een bezoek aan de 3e editie van Dutch Design Dock (t/m 3 september) in de naastgelegen Beursfabriek. Op dit design-event tonen merken van nationale en internationale bodem hun mooiste, meest actuele en exclusieve collecties.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dutchdesigndock.nl
www.pinacademie.nl
www.virtualbuilders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, najaarsbeurs, socialmedia, expositie, presentatie, lezingen, #DWI, #dewoonindustrie, #DDD, #Dutchdesigndock, #Bouweninterieurcollege, #jodyhoogendoorn, #pinacademie, #virtualbuilders, #arnelubbers

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden